Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Οι αντιφασίστες θέλουν να μας σφάζουν οι λαθρομετανάστες και να βγάζουμε το σκασμό!


Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών διαβιβάστηκε η αναφορά των μελών της Πρωτοβουλίας
Δικηγόρων για την Πολιτική Αγωγή του Αντιφασιστικού Κινήματος με την οποία καταγγέλλουν πογκρόμ επιθέσεων, που ακολούθησε της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη , τον Μάιο του 2011 , με τη συμμετοχή χρυσαυγιτών και άλλων μελών ακροδεξιών οργανώσεων.

Στην αναφορά που κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι δικηγόροι Θανάσης Καμπαγιάννης, Κώστας Σκαρμέας και Τάκης Ζώτος επικαλούνται σειρά στοιχείων όπως φωτογραφίες, βίντεο , δημοσιεύματα και μαρτυρίες πολιτών από τα οποία, όπως αναφέρουν ,προκύπτει ότι από την αξιολόγησή τους οι αρχές μπορούν να εντοπίσουν και να συλλάβουν μέλη της Χρυσής Αυγής και ακροδεξιών ομάδων που τέλεσαν σειρά αξιοποίνων πράξεων.

Απαραίτητη, σύμφωνα με τα μέλη της Πρωτοβουλίας είναι « η διερεύνηση του ρόλου των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης στην οργάνωση και υλοποίηση του πογκρόμ , ιδίως του Ηλία Κασιδιάρη και του Ηλία Παναγιώταρου». Με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει ο συνολικός απολογισμός κατά την εκτίμησή τους από τις ρατσιστικές επιθέσεις ήταν ένας νεκρός , πάνω από 100 τραυματίες και πάνω από 20 βαριά τραυματισμένοι μετανάστες.

Γι αυτό ζητούν από τη δικαιοσύνη να διερευνήσει και τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...