Τρίτη 20 Μαΐου 2014

To Enikos του Χατζηνικολάου κρύβει την καταγωγή Αλβανού που βίαζε ηλικιωμένες Ελληνίδες και μαχαίρωνε Έλληνες;


Ας δούμε πρώτα πως μεταφέρει την είδηση το enikos.gr:


Ένας 29χρονος που συνελήφθη στην Χαλκίδα κατηγορείται πως βίαζε ηλικιωμένες στα ποιμνιοστάσια τους.
Ο 29χρονος εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή της Ερέτριας, όταν είχε βιάσει μία 69χρονη. Το θύμα ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χαλκίδας, κατάφεραν γρήγορα να εντοπίσουν τον δράστη ο οποίος αναγνωρίστηκε από την ηλικιωμένη.
Οι αστυνομικοί συνέχισαν την έρευνα και κατάφεραν να συνδέσουν τον 29χρονο με τον βιασμό μιας ακόμη ηλικιωμένης σε ορεινή περιοχή στο Γυμνό της Ερέτριας. Μάλιστα σε αυτήν την περίπτωση επιτέθηκε στον άνδρα της 70χρονης με μαχαίρι και λοστό τραυματίζοντας τον στο θώρακα και το κεφάλι.
Σε βάρος του 29χρονου, ο οποίος είναι ήδη είναι προσωρινά κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία για βιασμού, επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβασης του νόμου για τα όπλα, η οποία με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Πηγή: lamiastar.gr
Πηγή λέει το δημοσίευμα είναι το lamiastar κι αυτό δεν χωράει καμιά αμφοβολία... Πάμε να δούμε τώρα πως παρουσιάζει την είδηση το lamiastar.gr:
Ο δράστης Αλβανικής καταγωγής, επέλεγε για θύματά του ηλικιωμένες γυναίκες και τις βίαζε στα ποιμνιοστάσια τους.


Ο 29χρονος συνελήφθη στις 6 Μαΐου όταν είχε σε δασώδη περιοχή στην Ερέτρια, είχε βιάσει μία 69χρονη Ελληνίδα.
Η γυναίκα βρισκόταν κοντά στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί με τον σύζυγό της. Ο δράστης την πλησίασε, την ακινητοποίησε και την βίασε.
Η γυναίκα ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χαλκίδας, κατάφεραν πολύ γρήγορα να εντοπίσουν τον 29χρονο και τον προσήγαγαν.
Το θύμα τον αναγνώρισε και εκείνος στη συνέχεια ομολόγησε την πράξη του.
Οι αστυνομικοί όμως συνέχισαν την έρευνα και κατάφεραν να συνδέσουν τον 29χρονο με τον βιασμό 70χρονης γυναίκας σε ορεινή περιοχή στο Γυμνό της Ερέτριας.
Στις 28 Ιουνίου του 2013 είχε μπει σε ένα μικρό οίκημα που είχαν μέσα στο ποιμνιοστάσιό τους η 70χρονη και ο 80χρονος σύζυγός της. Φορώντας κουκούλα επιτέθηκε στον άνδρα, τον μαχαίρωσε στο θώρακα και τον χτύπησε με λοστό στο κεφάλι.
Αφού λοιπόν ο 80χρονος δεν μπορούσε να αντιδράσει, ο νεαρός Αλβανός βίασε με την απειλεί των δύο μαχαιριών την γυναίκα.
Σε βάρος του 29χρονου, ο οποίος είναι ήδη είναι προσωρινά κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία για βιασμού, επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβασης του νόμου για τα όπλα, η οποία με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Λέτε απλά να του ξέφυγε ή μήπως οι υπάλληλοι του είναι μπολσεβίκοι;

http://www.stoxos.gr/2014/05/blog-post_9630.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...