Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Σπείρα Αλβανών δολοφονούσε Έλληνες για να τους ληστέψει!


Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι μία νεαρή Αλβανίδα, ηλικίας 25 χρόνων, συμμετείχε σε σπείρα που με το πρόσχημα της ενοικίασης διαμερισμάτων έμπαινε στα σπίτια
διαχειριστών και ιδιοκτητών και τους δολοφονούσαν για να τους ληστέψουν. Η νεαρή συνελήφθη για τη δολοφονία ζευγαριού από τον Πειραιά, ηλικίας 63 ο άντρας και 60 ετών η γυναίκα, η οποία είχε διαπραχεί στις 13 Αυγούστου του 2012. Μαζί της συνελήφθησαν και ένας 25 συμπατριώτης της, δραπέτης των φυλακών της χώρας τους, καθώς και ένας 33χρονος, επίσης Αλβανός.

Η δολοφονία του ζευγαριού είχε σημειωθεί το μεσημέρι της 13ης Αυγούστου, στην οδό Καλλέργη,με άγριο τρόπο, αφού οι δράστες σκότωσαν πρώτα τον άντρα, την ώρα που τους έδειχνε το διαμέρισμα και στη συνέχεια πήγαν σε άλλο διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας, όπου διέμενε η σύζυγός του και τη σκότωσαν και αυτή εν ψυχρώ.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τη μεθοδική έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η 60χρονη βρέθηκε σε διαμέρισμα 3ου ορόφου της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε με το σύζυγό της, ενώ ο 68χρονος σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, το οποίο ήταν προς ενοικίαση.

Τα θύματα έφεραν τραύματα από μαχαίρι, ενώ το διαμέρισμα όπου διέμεναν ήταν άνω - κάτω, που καταδικνύει ότι οι δράστες, μετά τα δύο εγκλήματα, έψαξαν για χρήματα και τιμαλφή.
Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην Καλλιθέα και τα Πατήσια.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, τα θύματα είχαν αναλάβει τη διαχείριση της πολυκατοικίας, τη είσπραξη των ενοικίων από τους εκμισθωτές και την επίδειξη των υπό ενοικίαση διαμερισμάτων.
Σε αυτό το πλαίσιο και με το πρόσχημα της ενοικίασης διαμερίσματος, τους είχαν επισκεφθεί οι τρεις δράστες, οι οποίοι τελικά τους λήστεψαν και τους δολοφόνησαν.

Όπως διαπιστώθηκε οι τρεις Αλβανοί είχαν επισκεφτεί τα θύματά τους και πριν από τη δολοφονία. Ο 35χρονος μάλιστα με στοιχεία ταυτότητας υπαρκτού προσώπου, σεσημασμένου για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...