Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Πανεπιστήμιο τρομοκρατών: Παρουσίασαν τον βιβλίο του Κουφοντίνα στη Νομική Σχολή Αθηνών!

Ρε παιδιά αυτή η διάνοια της αριστεράς ο Κουφοντίνας, τους Εβραίους τραπεζίτες γιατί δεν τους αναφέρει πουθενά; 

Γιατί δεν επισκέφθηκαν ποτέ κανέναν Εβραίο τραπεζίτη αυτοί οι αριστεροί αγωνιστές;

Ε ρε κουτόχορτο που τρώει ο λαός..


Περίπου στις 20.00 το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησε η εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου του φυλακισμένου μέλους της 17 Νοέμβρη Δ. Κουφοντίνα, με τίτλο «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη», η οποία πραγματοποιήθηκε σε ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο της Νομικής.

Την εκδήλωση την άνοιξε ο ίδιος ο Δημήτρης Κουφοντίνας μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας από τις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ για το βιβλίο αλλά και για «τις μάχες του χθες και τις προκλήσεις του σήμερα» μίλησαν οι Χόρχε Σαμπάλσα, πρώην μέλος των Τουπαμάρος, Μάουρο Φεράρι, πρώην (και εσαεί, όπως δήλωσε ο ίδιος) μέλος των Ερυθρών Ταξιαρχιών, η Αγγελική Σωτηροπούλου και ο επιμελητής του βιβλίου Νίκος Γιαννόπουλος.

Οι Σαμπάλσα και Φεράρι ήρθαν ειδικά για την εκδήλωση από την Ουρουγουάη και την Ιταλία αντίστοιχα, ενώ μετά το πέρας της παρουσίασης του βιβλίου ακολούθησε κουβέντα μεταξύ των παρευρισκομένων και των Σαμπάλσα - 

Πράκτορας ο Κουφοντίνας, λέει ο Τζωρτζάτος

Ο Βασίλης Τζωρτζάτος με γραπτή συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία υποστηρίζει ότι η
17Ν «έπεσε από μέσα» και πως κάποιος , «είχε ήδη έρθει σε επαφή με αυτούς με τους οποίους έκανε συμφωνία μεταγενέστερα και του είχαν διαμηνύσει ότι προϋπόθεση οποιασδήποτε συμφωνίας είναι να βρεθούν στοιχεία και τεκμήρια. Τα σπίτια έπρεπε πάση θυσία να παραδοθούν γεμάτα».
  Ο Τζωρτζάτος λέει ακόμα ότι την τελευταία μέρα της Δίκης το 2007 τον φώναξε ο μακαρίτης Αλ. Κατσαντώνης και του είπε, παρουσία και άλλων συνηγόρων: «Ελα εδώ βρε. Με τον Κουφοντίνα πήγες και τα 'βαλες; Σου 'κανε μεγάλη ζημιά. Είναι σαν να τα 'βαλες με την εξουσία"! 

Ακόμα λέει: 

«Το καλοκαίρι του 2009, μετά από ένα άρθρο μου στον Τύπο, ήρθε στη φυλακή να με συναντήσει ο τότε εισαγγελέας για την Τρομοκρατία. Μου είπε: "Ξέρω ότι δεν θα μου πεις τίποτα. Αλλά για λόγους τυπικούς όφειλα να έρθω. Να ξέρεις ότι με δυο θα 'θελα να συζητήσω. Με τον Σάββα και με τον Γιωτόπουλο". Του λέω: "Με τον Κουφοντίνα δεν θέλεις;" Απάντησε: "Τι να τον κάνω αυτόν; Αυτός έχει υπογράψει συμφωνίες".

http://deltio11.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3660.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...