Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ο Πύρρος Δήμας προστατεύει τον ελληνικό λαό απ' τους Χρυσαυγίτες όταν δεν ψηφίζει μνημόνια

Πύρρο ούτε τα μετάλλια δεν μετράνε, ούτε τίποτα μπροστά στην διάλυση του Ελληνισμού που προωθεί το ΠΑΣΟΚ. Επέλεξες να στηρίξεις ότι πιο σάπιο υπήρξε στην χώρα τα τελευταία 30 χρόνια και μας λες ότι προστατεύεις τους Έλληνες από 5-10 Χρυσαυγίτες; Κοίτα να προστατέψεις τον λαό απ' τα πραγματικά δεινά του, που του προκαλούν οι Διεθνείς Τοκογλύφοι.. Και μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα. Απλά παραιτήσου.. 


Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πύρρος Δήμας πήρε θέση αναφορικά με το επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έγραψε σχετικά: «Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία απειλή. Γι” αυτό είμαι στη Βουλή, για να μη φοβάται κανένας Έλληνας και κανένα ελληνόπουλο. Μεγάλωσα σ” ένα καθεστώς που ο φόβος καλλιεργούνταν συστηματικά. Έμαθα από μικρός να τον αντιμετωπίζω και να μην του κρύβομαι. Κι όσο για τη λάσπη από τους χρυσαυγίτες -που ήδη άρχισα να δέχομαι στο διαδίκτυο-, είναι για μένα παράσημα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι υποκειμενική και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ δεν ζυγίζεται. Καλό βράδυ…».


http://www.hellasattack.com/2014/06/blog-post_5.html

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...