Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

Οι Ναζί δεν πείραξαν τους Εβραίους τραπεζίτες!


Παραθέτουμε σχετικές πληροφορίες απ' την wikipedia σχετικά με την εβραϊκή οικογένεια τραπεζιτών Oppenheim που ευημερούσε στην Κολωνία της Γερμανίας και κατά την Ναζιστική περίοδο και κανένας κακός αντισημίτης Ναζί δεν τους πήρε το κεφάλι. 

Όσοι το έχουν ψάξει λίγο ξέρουν ότι οι Ναζί χρηματοδοτήθηκαν απ' τους τραπεζίτες της Wall Street. Όπως και οι Μπολσεβίκοι. Το αποτέλεσμα της χρηματοδότησης των Ναζί και του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ανέδειξε έναν και μόνο νικητή: τους Εβραίους διεθνείς τοκογλύφους αφού όλα τα έθνη είχαν χρέη και χρειαζόταν και άλλα δάνεια για να αποκαταστήσουν τις ζημιές και φυσικά τον περιούσιο λαό απ' τα σπλάχνα του οποίου ξεπήδησαν κατ' εντολή του Γιαχβέ οι προικισμένοι διεθνείς τοκογλύφοι.

Όλως τυχαίως τόσο οι Ρότσιλντ όσο και οι Oppenheim, όπως και άλλοι Εβραίοι τραπεζίτες δεν έπαθαν την παραμικρή ζημιά απ' το πιο αντισημιτικό καθεστώς του πλανήτη εκείνη την εποχή.. 

Και όσοι θα πουν "μα σκότωσαν 6.000.000 Εβραίους", η απάντηση είναι στο ειδικό ντοκιμαντέρ για το Ολοκαύτωμα που έχουμε μεταφράσει και είναι απαγορευμένο στο YouTube για ευνόητους λόγους.. Αναρτούμε το πρώτο μέρος..


Τέλος παραθέτουμε και σχετικό απόσπασμα από εκπομπή του κ. Χατζάρα όπου ακούσαμε για την συγκεκριμένη οικογένεια...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...