Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

Oι ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ τεμάχισαν στα δύο 5χρονο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ στο ΙΡΑΚ – AΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ

koran-knife1

Στα όρια του θρίλερ…Τεμαχίζουν παιδιά αποκεφαλίζουν νέους στρατιώτες στο Ιράκ..

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης στο BBC ο αγγλικανός κληρικός Andrew White που δραστηριοποιείται στη Βαγδάτη τόνισε ότι στο Ιράκ το Ισλαμικό Κράτος σφαγιάζει τον πληθυσμό. Μάλιστα προχώρησε σε μια εξωφρενική αποκάλυψη.
Κατήγγειλε ότι άνδρες του Ισλαμικού κράτους τεμάχισαν στα δυο ένα 5χρονο χριστιανόπουλο γιο ιδρυτικού μέλους της Αγγλικανικής Εκκλησίας στη Βαγδάτη.Η άγρια δολοφονία διαπράχθηκε στην χριστιανική Qaraqosh. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως αυτός βάπτισε το παιδί και μάλιστα του είχε δώσει το δικό του όνομα Andrew.
«Κλαίω… για κάποιον που το παιδί του, του το έκοψαν στα δύο.Εγώ του βάπτισα το παιδί στην εκκλησία μας στη Βαγδάτη.Του έδωσα το όνομά μου,Andrew “.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
koran2
Το γεγονός ότι τον αδερφό του Andrew η οικογένεια τον ονόμασε George για να τιμήσει την εκκλησία μας του St George στην Ιρακινή πρωτεύπουσα αυτό αποδεικνύει τους στενούς δεσμούς που είχε η οικογένεια με την εκκλησία μας. Ο πατέρας του παιδιού ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της εκκλησίας μας το 1998 όταν είχα πρωτοέλθει στη Βαγδάτη”. Ο White πρόσθεσε:
koran3
«Ο πατέρας του παιδιού πριν να αποτραβηχθεί στο Βορρά ακολουθώντας την οικογένειά του ήταν ο φύλακας της εκκλησίας μας στη Βαγδάτη. ” Σήμερα οι τραγικοί γονείς βρίσκονται πρόσφυγες στο Erbil . (Assist News Service , christianophobie 9/08/14)Οι τζιχαντιστές ανέβασαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τον αποκεφαλισμό νεαρών στρατιωτών στο Ιράκ.
dimpenews.com
http://www.makeleio.gr/?p=145600

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...