Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου συνέλαβε απλούς πολίτες που μοίραζαν φυλλάδια πολιτικού κόμματος!

Mείζον πολιτικό ζήτημα ανακύπτει μετά την ενέργεια της κυβέρνησης να δώσει εντολή στην ΕλΑΣ να συλλάβει απλούς πολίτες οι οποίοι μοίραζαν φυλλάδια του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο μετρό Ακροπόλεως!

Η ενέργεια έρχεται λίγες ώρες μετά την επιθεση κουκουλοφόρων παρακρατικών κατά
πολιτών που επίσης μοίραζαν φυλλάδια του Λαϊκού Συνδέσμου στο Μαρούσι και πλέον φαίνεται ότι βρισκόμαστε ενώπιον ενός οργανωμένου σχεδίου, για το οποίο θα πρέπει να λογοδοτήσουν, όχι μόνο όσοιι δίνουν αυτές τις Απίστευτες σταλινικές εντολές, αλλά και όσοι τις εκτελούν.

Σε ποιο ευρωπαϊκό κράτος, πλην Ουκρανίας, θα συλλαμβάνονταν αυτή την στιγμή πολίτες που μοιράζουν φυλλάδια με αντικυβερνητικό περιεχόμενο;

Η συγκεκριμένη ενέργεια επιβεβαιώνει όσους θεωρούσαν ότι μετά τις συλλήψεις των βουλευτών και των στελεχών θα έρχονταν οι συλλήψεις των απλώς πολιτών.

Πώς θα συλλάβουν όλους τους ψηφοφόρους του τρίτου πολιτικού κόμματος; Για μια τέτοια υποκινουμενη από ξένα κέντρα κυβέρνηση ολα ειναι δυνατά...

Το σκηνικό-όνειδος για του δημοκρατικούς θεσμούς εκτυλίχθηκε όταν ξαφνικά οι πολίτες που μοίραζαν τα φυλλάδια στο μετρό της Ακρόπολης περικυκλώθηκαν από δεκάδες πάνοπλους άνδρες των ΜΑΤ οι οποιοι τους πέρασαν χειροπέδες, τους έβαλαν στις κλούβες και τους οδήγησαν στην ΓΑΔΑ!

Λίγο αργότερα οι βουλευτές, Ηλίας Παναγιώταρος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος, καθώς και οι ευρωβουλευτές Γ. Επιτήδειος και Ελ. Συναδινός μαζί με τους νομικούς και στελέχη του κόμματος πήγαν στην ΓΑΔΑ αλλά με εντολή της ηγεσίας της ΕΛΑΣ δεν επιτράπηκε να δουν κανέναν από τους προσαχθέντες.

Το κόμμα καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ΓΑΔΑ.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει την απίστευτη ενέργεια της ΕΛΑΣ, κατ'εντολήν φυσικά της κυβέρνησης και το ερώτημα είναι πώς θα απαντηθούν κατάλληλα αυτές οι ενέργειες...Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...