Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΗΠΑ: Νεαροί σκότωσαν Εβραίο ραβίνο, αλλά δεν μιλάει κανείς για «έγκλημα μίσους», γιατί οι νεαροί ήταν μαύροι



Ακόμη και αν το θύμα δολοφονίας είναι ένας Εβραίος ραβίνος, η ADL υποβάθμισε μια

δολοφονία "ρατσιστικού μίσους", επειδή οι δράστες ήταν μαύροι!
 

Η ADL υποβάθμισε την απρόκλητη δολοφονία ραβίνου του Μαϊάμι, καθώς εκείνος πήγαινε στη Συναγωγή του, (Πηγή: ADL tweet και η επίσημη ιστοσελίδα της ADL), χαρακτηρίζοντάς την ως "κακή κατάληξη μιας ληστείας".
 
Η Anti-Defamation League, (η περιβόητη οργάνωση που βλέπει παντού «αντισημιτισμό»), έδειξε ότι η υποκρισία δεν έχει όρια. Αρνήθηκε ότι το θύμα μαύρων δραστών αποτελεί ένα «θύμα εγκλήματος μίσους», ακόμη και όταν το άτομο αυτό είναι ένας Ιουδαίος ραβίνος.
Δύο μαύροι σκότωσαν έναν Εβραίο ραβίνο για «πλάκα», καθώς περπατούσε σε δρόμο του Μαϊάμι. Τα - σε ανάλογες περιπτώσεις λαλίστατα - ‘προοδευτικά’ / ‘αριστερά’ "mainstream" μέσα μαζικής ενημέρωσης σε μεγάλο βαθμό, λογόκριναν και υποβάθμισαν το έγκλημα. Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης λογόκριναν την φυλή των δραστών (όπως κάνουν πάντοτε σε ανάλογες περιπτώσεις). Για αυτούς η πολιτική ορθότητα μπαίνει πάνω από την δημόσια ασφάλεια. Όπως έχουμε τεκμηριώσει παλαιότερα, δεκάδες μεγάλα αφεντικά των αμερικάνικων μέσων ενημέρωσης έχουν ανοιχτά παραδεχτεί ότι λογοκρίνουν όταν ο δράστης του εγκλήματος είναι μαύρος.
 
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η ADL προσβάλουν τη νοημοσύνη μας χαρακτηρίζοντας το έγκλημα μίσους "ληστεία που πήγε άσχημα." Ο όρος αυτός, “robbery gone bad”, είναι ένας ευφημισμός των μέσων ενημέρωσης για οποιαδήποτε απρόκλητο διαφυλετικό έγκλημα μίσους / δολοφονία στην οποία ο δράστης είναι μαύρος.
 
Σύμφωνα με πολυάριθμα αμερικάνικα και ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, η ADL συμφώνησε ότι ο Ραββίνος δεν αποτελεί θύμα «εγκλήματος μίσους», αλλά απλά θύμα μιας "ληστείας που πήγε άσχημα." Αν βέβαια οι δράστες ήταν λευκοί, οι ίδιοι θα μιλούσαν τώρα για "έγκλημα μίσους".
 
Το κανάλι NBC 6 South Miami είναι το μόνο στην πραγματικότητα που δίνει την πραγματική ιστορία. Δεν υπήρξε καμία προσπάθεια για ληστεία από τους δράστες. Οι δύο μαύροι απλά ήθελαν να τον σκοτώσουν για «πλάκα».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/2014/08/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...