Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014

«Πρόοδος»: «Θα πούμε στα παιδιά μας ότι ο μπαμπάς τους είναι η μαμά τους και η μαμά τους είναι ο μπαμπάς τους»

 
Γράφει η Daily Mail:

Ένα ζευγάρι τρανσέξουαλ ετοιμάζεται να πει στα παιδιά του όταν μεγαλώσουν, ότι ο «πατέρας» τους στην πραγματικότητα τα γέννησε και το πρόσωπο που ονομάζουν «μητέρα» τους, είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας τους.

Η ‘Bianca’ και ο ‘Nick’ Bowser είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που ζει στο Κεντάκι με τους δύο μικρούς γιους τους.

Ο ‘Nick’, 27 ετών, γεννήθηκε κορίτσι, με το όνομα Nicole, αλλά τα τελευταία επτά χρόνια ζει ως «άνδρας».

Η ‘Bianca’, 32 ετών, ‘drag καλλιτέχνης’, γεννήθηκε ως αγόρι με το όνομα Jason, και αποφάσισε να ζήσει ως «γυναίκα» πριν από 11 χρόνια.

Το τρανσέξουαλ ζευγάρι έχει ακόμα τα κανονικά γεννητικά τους όργανα, επειδή δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια χειρουργική επέμβαση «αλλαγής φύλου».

Το κόστος μιας χειρουργικής επέμβασης από αρσενικό σε θηλυκό μπορεί να κυμαίνεται από £ 4.000 σε £ 15.000, ενώ από θηλυκό σε αρσενικό μπορεί να υπερβαίνει τις £ 30.000.

Και επιμένουν ότι τα παιδιά τους, ο Kai, τώρα τριών χρονών και οPax, σχεδόν ενός έτους, θα είναι μια χαρά, γιατί θα τα μεγαλώσουν με αγάπη, υποστήριξη και ασφάλεια και ως εκ τούτου θα μεγαλώσουν απόλυτα «φυσιολογικά».

«Όταν είχα τον Kai είχα μόλις γίνει τρανσέξουαλ κι έτσι δεν φαινόμουν τόσο «ανδροπρεπής» και οι άνθρωποι νόμιζαν ότι η ‘Bianca’ και εγώ απλά ήμασταν λεσβίες», λέει η μητέρα – «πατέρας» ‘Nick’.

«Αλλά, όταν ήμουν έγκυος στον Pax, οι άνθρωποι πραγματικά με κοιτούσαν, κάτι το οποίο με έκανε να αισθάνομαι πολύ αμήχανα.

«Δεν μπορούσα να χειριστώ τους ψιθύρους και από τότε που έγινα τριών μηνών δεν μπορούσα να βγω έξω από το σπίτι.

«Πήγαινα μόνο στον γιατρό. Οι άνθρωποι φοβούνται αυτό που δεν καταλαβαίνουν».

ΚΟ: Το πρόβλημα το έχουν οι «άνθρωποι», οι οποίοι «φοβούνται» (!), άρα είναι «ομοφοβικοί» ή μάλλον «τρανσοφοβικοί», επειδή δυστυχώς «δεν καταλαβαίνουν». Όμως μην ανησυχείτε. Η Νέα Τάξη μπορεί να τους κάνει να «καταλάβουν», εν ανάγκη μέσω «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων. Και τότε να δείτε πως φεύγει ο «φόβος».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

http://redskywarning.blogspot.gr/2014/08/blog-post_79.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...