Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ρατσισμός στον στίβο γίνεται όλο και μεγαλύτερος!

Σχόλιο Φ.Ε: Κάντε την εξής απλή σκέψη.. Οι αντιρατσιστές λένε ότι είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Για αυτό όταν πει κάποιος ότι οι Έλληνες δημιούργησαν ανώτερο πολιτισμό απ' τους μαύρους ή ότι οι λαοί της Ευρώπης είναι πιο ανεπτυγμένοι πολιτισμικά απ' τους υπόλοιπους ως αποτέλεσμα του πνεύματός τους, κατηγορείται ως ρατσιστής..

Ταυτόχρονα όμως κανείς αντιρατσιστής δεν διαμαρτύρεται για την παραδοχή ότι οι μαύροι τρέχουν πιο γρήγορα και είναι γονιδιακά ικανότεροι σε αρκετές αθλητικές ικανότητες, όπως οι δρόμοι ταχύτητας!!

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι την υποκρισία!


Η Ρωσία θέλει να προσελκύσει περισσότερους μαύρους αθλητές για να κερδίσει περισσότερα μετάλλια στο στίβο…

“Τα αποτελέσματα στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ζυρίχη, στο οποίο κυριάρχησαν η Μεγάλη Βρετανία και ηΓαλλίαδεν μας αφήνουν άλλη επιλογή», δήλωσε
ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Στίβου. 

 Σύμφωνα με το φύλλο της 10ης Σεπτεμβρίου της εφημερίδαςNovye Izvestia, ο Valentin Balakhnichev κάνει έκκληση να χορηγηθεί σε περισσότερους μαύρους αθλητές η ιθαγένεια, έτσι ώστε η Ρωσία να βρίσκεται συχνά στην κορυφή του βάθρου.

«Οι μαύροι αθλητές, οι οποίοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της βρετανικής ομάδας, έφεραν στη χώρα τα 14 από τα 23 μετάλλια της», σημειώνει.

«Αυτή τη στιγμή, δεν κάνουμε σχεδόν τίποτα για να προσελκύσουμε νέους μαύρους ταλαντούχους αθλητές στην ομάδα μας προκειμένου να διατηρήσουμε τη δεσπόζουσα θέση μας σε αυτό το άθλημα, στην Ευρώπη και τον κόσμο. Ακόμη χειρότερα, έχω γίνει στόχος ατελείωτες επιθέσεων για τις προσπάθειές μου προς αυτήν την κατεύθυνση».

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ζυρίχη, η Ρωσία τερμάτισε 4η στον πίνακα μεταλλίων με 22 μετάλλια, συμπεριλαμβανομένων μόνο 4 χρυσών μεταλλίων.

Bye – bye Russia… Bye – bye Europe…

Και οι Τούρκοι;;;



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/2014/09/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...