Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ο υπουργός Δικαιοσύνης προμοτάρει τους ληστές και τρομοκράτες;


Αρνήθηκε για «ιδεολογικούς λόγους» να παραλάβει τον έπαινο και το χρηματικό έπαθλο
των 500 ευρώ ο ληστής και τρομοκράτης Νίκος Ρωμανός, φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου και προφυλακισμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ο οποίος είναι ένας από τους τέσσερις κρατούμενους που πέτυχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις να εισαχθεί στα ΤΕΙ .

Όπως είπε ο διευθυντής του Σχολείου στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα., Πέτρος Δαμιανός ο νεαρός κρατούμενος διαμήνυσε ότι δεν θα παραστεί στην απονομή που έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου «καθώς αν προχωρούσε στη συγκεκριμένη ενέργεια θα ερχόταν σε αντίθεση με τις αξίες που πρεσβεύει».

Από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου είπε τα εξής απίστευταα: «Η πολιτεία δεν κάνει διακρίσεις στα θέματα σπουδών. Είναι αξιέπαινος που ακολούθησε τις συμβουλές των δασκάλων του και εργάστηκε σκληρά για να πετύχει την εισαγωγή του σε σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» . 

Κακώς! Επρεπε να του απονείμει προσωπικά και βραβείο. Τέτοιο χάϊδεμα σε τρομοκράτη από έναν υπουργό Δικαιοσύνης, πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

2 σχόλια:

  1. ΟΙ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ
    1) ΛΗΣΤΗΣ
    2)ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ
    3)ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΩΝΗ ΤΗΣ <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι ήταν φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου δεν είναι κατηγορία.. Δεν είναι δυνατόν να παινεύει ο υπουργός Δικαιοσύνης ληστή γιατί ήταν καλός στα μαθήματά του.. Τις τράπεζες δεν τις ληστεύουν οι πραγματικοί επαναστάτες.. Τις τράπεζες τις αναδιαρθρώνουν και τις λειτουργούν προς όφελος των ανθρώπων και όχι των Εβραίων τραπεζιτών..

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...