Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Αλβανός με καλάσνικοφ άνοιξε μαζικά πυρ εναντίον θαμώνων μαγαζιού στον Πειραιά

Παιδιά μην πάτε να τους βγάλετε όλους "ψυχασθενείς", "χρήστες ναρκωτικών" και "μαφιόζους" για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα! 

Γιατί έτσι αποπροσανατολίζετε τον κόσμο απ' την πραγματική ταυτότητα του δράστη...



Οι αναλυτές της Ασφάλειας προσπαθούν με όσα στοιχεία και μαρτυρίες έχουν στα χέρια
τους να φτιάξουν το προφίλ του δράστη. Ποιος δηλαδή είναι ο άνθρωπος που για άγνωστους λόγους σήκωσε το όπλο και άρχισε να γαζώνει το κλαμπ σκορπώντας το τρόμο.... Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο δράστης: 



- Είναι αλλοδαπός και συγκεκριμένα Αλβανός. Αυτό προέκυψε από τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων που τον είδαν να πυροβολεί, αλλά κυρίως είχαν την εικόνα του την ώρα που διασκέδαζε στο κλαμπ.

- Η ηλικία του είναι γύρω στα 50, καθώς όλοι οι μάρτυρες τον περιέγραψαν ως μεσήλικα με ξανθά-γκρίζα μαλλιά και σχετικά ψηλό.

- Όπως είπε στους αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, έχει περίεργη φυσιογνωμία για το λόγω αυτό τον παρακολουθούσε διακριτικά όση ώρα  καθόταν σε ένα από τα δυο μπαρ που έχει το κατάστημα και έπινε τα ποτά του. Πλήρωσε κανονικά και δεν δημιούργησε πρόβλημα, τουλάχιστον που να έγινε αντιληπτό από τους θαμώνες του καταστήματος.

- Έφυγε γύρω στις 4 τα ξημερώματα και γύρισε με το Καλάσνικοφ στα χέρια ένα τέταρτο αργότερα. Μιλούσε πολύ καλά ελληνικά. Οι μαρτυρίες για τον πως έφυγε μετά το μακελειό είναι συγκεχυμένες. Άλλοι λένε ότι χρησιμοποίησε ένα κίτρινο αυτοκίνητο – μάλλον ταξί – και άλλοι τζιπάκι. Αν ισχύει το δεύτερο, τότε παρουσιάζει άλλη μια ομοιότητα με τις δυο επιθέσεις που έγιναν το τελευταίο δεκαήμερο. 

- Στο μπαρ μιλούσε με μια γυναίκα (οι πληροφορίες λένε πως είναι ανάμεσα στους τραυματίες) χωρίς να έχει εξακριβωθεί αν μπήκαν μαζί στο κλαμπ ή την γνώρισε εκεί.

http://www.protothema.gr/greece/article/428719/alvanos-50hronos-o-drastis-pou-espeire-ton-tromo-sto-mikrolimano/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...