Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Ο Εβραίος σκηνοθέτης Eli Roth πρωταγωνιστής σε σκηνή βιασμού της Lana Del Ray σε κλιπ του Marylin MansonΜε ένα χρόνο καθυστέρηση δόθηκαν στη δημοσιότητα οι κομμένες σκηνές από βίντεοκλιπ του Marily Manson στις οποίες φαίνεται η τραγουδίστρια Lana Del Ray να πέφτει θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη Eli Roth.

Το ομορφόπαιδο ο Manson αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη...Οι σκηνές είναι τόσο σκληρές ώστε ακόμα και ο ίδιος ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι «το  βίντεο είναι τόσο άρρωστο που χρειάστηκε να μείνει κλειδωμένο στο θησαυροφυλάκιο για πάνω από έναν χρόνο».

Στα 87 επίμαχα δευτερόλεπτα η τραγουδίστρια εμφανίζεται να βιάζεται από τον σκηνοθέτη ταινιών όπως το Hostel και το Grindhouse.

Οι σκηνές υποτίθεται ότι θα έπρεπε να μπουν στο βίντεο κλιπ του 2012 για το τραγούδι του Manson με τίτλο No Reflection.
Εμείς θέλουμε να θυμίσουμε ότι οι Εβραίοι σκηνοθέτες των "μεγάλων" ταινιών κτλ έχουν μια έμφαση στο βιασμό. Θυμάστε που ο μέγας Ρομάν Πολάνσκι είχε πει ότι "όλοι θέλουν να γαμ**σουν μικρά κορίτσια" όταν είχε αποκαλυφθεί ότι είχε βιάσει μια ανήλικη;

Βέβαια ο Πολάνσκι την γλύτωσε γιατί είναι επιζών του Ολοκαυτώματος και οι επιζώντες του Ολοκαυτώματος ως γνωστόν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν...

Αυτή είναι η προσφορά του περιούσιου λαού του Θεού στον πολιτισμό σήμερα; 

Βιασμοί, αίματα, βία;

Την είδηση για το βίντεο κλιπ του βιασμού την είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...