Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Λαθρομετανάστης στη Σουηδία ζητούσε άσυλο και ταυτόχρονα βίαζε κοριτσάκια και γυναίκες


Ακόμα ένα περιστατικό κατά συρροή βιαστή που προέρχεται από τις τάξεις των λαθρομεταναστών δείχνοντας έτσι ότι οι μουσουλμάνοι δεν θεωρούν υποχρέωσή τους να συμπεριφέρονται όπως μια δυτική κοινωνία ζει αλλά στόχος είναι να κάνουν και στην
Ευρώπη ότι κάνουν στις χώρες καταγωγής τους στις οποίες πλέον δεν θέλουν να ζουν.

Ο Μωάμεθ εισήλθε παράνομα στη Σουηδία στο τέλος του καλοκαιριού και υπέβαλε αίτηση για χορήγηση ασύλου στην Υπηρεσία Μετανάστευσης στις 29 Σεπτεμβρίου. Ο 27χρονος εκλιπαρούσε τις αρχές να του εγκρίνουν την άδεια παραμονής στη Σουηδία λέγοντας ότι στην πατρίδα του υπέφερε εξαιτίας του πολέμου.

Ο Μωάμεθ τοποθετήθηκε προσωρινά στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στο Ρέτβικ και εκεί ξεκίνησε την δράσης του. Σε λιγότερο από ένα μήνα να έχει επιτεθεί σεξουαλικά εναντίον 21 γυναικών του Ρέτβικ! 

Το νεότερο θύμα του ήταν ένα 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο ο ισλαμιστής παιδόφιλος εντόπισε στην παραλία της πόλης. Ο 27χρονος την άρπαξε και επιχείρησε να την φιλήσει, αλλά την τελευταία στιγμή ο πατέρας της κατόρθωσε να την απομακρύνει. 

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, σε μια άλλη περίπτωση ο Μωάμεθ ακολούθησε μία μητέρα, η οποία μόλις είχε αφήσει την κόρη της στο νηπιαγωγείο. Στη μέση του δρόμου ο 27χρονος την σταμάτησε και τη ρώτησε αν την πουλάει! 

«Ξέρεις τι χρειάζεται ένας άνδρας», είπε στην σοκαρισμένη μητέρα. 

Δύο 13χρονα κορίτσια κατέθεσαν στην αστυνομία ότι ο δράστης τις πλησίασε και τους είπε ότι ήθελε να κάνει σεξ μαζί τους. Τα κορίτσια πρόλαβαν να τρέξουν και να κρυφτούν στην είσοδο μιας πολυκατοικίας. Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, περιφερόταν συχνά έξω από νηπιαγωγεία και σχολεία αναζητώντας υποψήφια θύματα. 

Συνολικά βίασε 17 γυναίκες, μεταξύ των οποίων και μία 69χρονη, η οποία είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της σε ένα από τα πάρκα της πόλης. 

Στις 28 Οκτωβρίου ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία του απήγγειλε κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δείτε και αυτό το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...