Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη Αλβανός διαρρήκτης. Είχε ληστέψει 22 σπίτια!Τα ανοιχτά παράθυρα τραβούσαν σαν μαγνήτης έναν Αλβανό διαρρήκτη, όσο ψηλά κι αν
βρίσκονταν! Έχοντας ακροβατικές ικανότητες, σκαρφάλωνε (!) ακόμη και σε πολύ υψηλούς ορόφους για να κλέψει και κατάφερε μέσα σε δυο χρόνια να «χτυπήσει» 22 σπίτια!

Τουλάχιστον, τόσες είναι οι κλοπές που εξιχνιάστηκαν από την εργαστηριακή αξιοποίηση των στοιχείων που βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας και την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο εισέβαλε στα σπίτια ο 39χρονος αλλοδαπός στην πόλη της Ηγουμενίτσας και τις περιοχές Νέα Σελεύκεια, Γραικοχώρι και Λαδοχώρι Θεσπρωτίας, με λεία μετρητά, κοσμήματα, κινητά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο αλλοδαπός, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, είχε δράσει και στο Βέλγιο οι αρχές του οποίου τον είχαν καταχωρημένο ως ανεπιθύμητο στο σύστημα Schengen! Η έρευνα για τυχόν άλλες διαρρήξεις συνεχίζεται και ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη είσοδο στην Ελλάδα.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2015/01/22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...