Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σύλληψη αλβανού και ελληνίδας για 6 κλοπές στο Ρέθυμνο


Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και 21χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν χθες το πρωί στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της ανωτέρω
Υπηρεσίας, ο 26χρονος και η 21χρονη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε την 16η Ιανουαρίου τα ξημερώματα, σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 51χρονης.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και ένα μαχαίρι, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε παρακείμενο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής ο οποίος ο οποίος είχε αφαιρεθεί από την επιχείρηση της 51χρονης και αποδόθηκε στην παθούσα.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι ο 26χρονος και η 21χρονη, είχαν διαπράξει πέντε απόπειρες κλοπών –διαρρήξεων σε καταστήματα της πόλης του Ρεθύμνου προξενώντας παράλληλα φθορές σε αυτά, κατά το χρονικό διάστημα από την 16 έως την 19 Ιανουαρίου 2015.

Η προανάκριση διενεργείται από το Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, όπως αναφέρει το flashnews.gr.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2015/01/6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...