Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Το μυστικό της επιτυχίας της Όλγας Κεφαλογιάννη


Τι διαβάσαμε σε μια συνέντευξη που έδωse η κυρία Κεφαλογιάννη: 


-Έχετε έρθει σε επαφή με πάρα πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους από διάφορους κλάδους. Ποια προσωπικότητα σας έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση και για ποιο λόγο;
Ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες. Μια προσωπικότητα που έχει σφραγίσει με την παρουσία της τη σύγχρονη εποχή, ένας άνθρωπος που παραμένει επίκαιρος και μέσα στα πράγματα παρά την ηλικία του. Δεν είναι τυχαίο το ότι έδωσε το μεγάλο έναυσμα στους νέους του Ισραήλ να ασχοληθούν με τις νέες τεχνολογίες, πράγμα που έχει δώσει απίστευτη ώθηση στην ανάπτυξη της χώρας. Μου έχει χαρίσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα με μια φράση που δεν ξεχνάω: «Να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι, στα όνειρα είσαι ελεύθερος».

=========

Η κ. Κεφαλογιάννη μάλλον είχε δει τις δηλώσεις Πέρες στο MEGA και έπιασε το μήνυμα.. "Ή μαζί μας ή θα πεθάνετε φτωχοί.."



Και επειδή κανείς δεν θέλει να μείνει φτωχός και ασήμαντος, πόσο μάλλον μια φιλόδοξη πολιτικός όπως η Όλγα, πρέπει να ακολουθήσει τις διαδαχές του σοφού Σιμόν Πέρες. 

Βέβαια ο Σιμόν Πέρες είναι γνωστός οπαδός του μακαριστού πρώην αρχιραβίνου του Ισραήλ, του Οβάντια Γιόζεφ που έλεγε ότι οι μη Εβραίοι υπάρχουν για να υπηρετούν τους Εβραίους.




Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά τα γνωρίζει η Όλγα, αλλά μάλλον όχι. Εκτός αν της αρέσει να υπηρετεί ανθρώπους που την θεωρούν κατώτερο είδος.

Ιδού και το βίντεο με τον Πέρες να κουβαλάει το φέρετρο το αρχιραβίνου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...