Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Βίαιοι και ανώμαλοι είναι οι τζιχαντιστές λένε οι γυναίκες που πέφτουν στα χέρια τους


Οι γυναίκες που ζουν υπό το Ισλαμικό Κράτος υφίστανται «βίαιες και ανώμαλες
σεξουαλικές πράξεις» και είναι τόσο φοβισμένες που δεν τολμούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια που μένουν, σύμφωνα με την ακτιβιστική ομάδα «Η Ράκα σφάζεται σιωπηλά».


Πολλές γυναίκες και νεαρά κορίτσια έχουν υποχρεωθεί να παντρευτούν τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος στην πόλη Ράκα της Συρίας, την «πρωτεύουσα» των τζιχαντιστών. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι γυναίκες δέρνονται και κακοποιούνται σεξουαλικά από τους τζιχαντιστές «συζύγους» τους.

Οι τζιχαντιστές άρχισαν να ψάχνουν για νύφες αμέσως μόλις κατέλαβαν τη Ράκα. Για να υποχρεώσουν τις γυναίκες να τους παντρευτούν θέσπισαν διάφορους κανόνες, όπως ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να κυκλοφορεί ή εργάζεται εάν δεν έχει παντρευτεί τζιχαντιστή.

Το Ισλαμικό Κράτος υποχρεώνει όλες τις γυναίκες, μεταξύ 9 και 50 ετών, να προσέρχονται σε κέντρα «ιδεολογικής αναμόρφωσης» και να παρακολουθούν υποχρεωτικά θρησκευτικά μαθήματα.

Σε πολλές περιπτώσεις, τζιχαντιστές εκμεταλλεύτηκαν οικογένειες που δεν μπορούσαν να επιβιώσουν και «αγόρασαν», δίνοντας προίκες, τα κορίτσια τους.

Οι ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι οι χειρότεροι και πιο βιτσιόζοι είναι οι ξένοι τζιχαντιστές. Ζητούν από τα κορίτσια «περίεργα» πράγματα στο κρεβάτι, ενώ οι ίδιοι αναζητούν όσο το δυνατόν πιο μικρές σε ηλικία κοπέλες.

Της ανωμαλίας, με άλλα λόγια, στο Ισλαμικό Κράτος…

http://www.tribune.gr/world/news/article/116001/vitsiozi-tzichantistes-dernoun-ke-zitoun-anomalies-apo-tis-ginekes-tous.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...