Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Ο Εβραίος οικονομολόγος Κρούγκμαν κατηγορεί την Εβραία καγκελάριο Μέρκελ ότι στηρίζει την Χρυσή Αυγή με την πολιτική της


Τελικά οι Εβραίοι μας περνάνε για μεγάλους χαχόλους σαν λαό. Και καλά μας κάνουν βέβαια γιατί όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη και όχι στην θεωρία οι Έλληνες έχουν μια περίεργη τάση να κάνουν ήρωες πολιτικούς για ηλίθιους λόγους κάνοντας ότι προστάζει το σύστημα εξουσίας. 

Παραδείγματα υπάρχουν πολλά με "αρχιδάτους" ζιβαγκοφόρους ηγέτες που δεν μασάνε
και τα χώνουν στον αντίπαλο αλλά και συνεσταλμένους "νοικοκύρηδες" που έρχονται να διορθώσουν τις σπατάλες των προηγούμενων.. 

Τώρα λοιπόν που έχουμε κηρύξει τον πόλεμο στη γραβάτα και τους Γερμανούς που ελέγχουν την Ευρωπαϊκή οικονομία(εδώ πεθαίνει στα γέλια ο Ρότσιλντ) ας βάλουμε και μεις ένα επαναστατικό κασκόλ για να σας εξηγήσουμε πως μας εξαπατούν οι πραγματικοί κυβερνώντες ώστε να κτυπάμε το κεφάλι μας "δεξιά" και "αριστερά"...

Ο φόβος των Εβραίων που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία είναι ένας: Να μην ανέβουν στην εξουσία κρατών ηγέτες που δεν είναι υπάλληλοί τους. 

Έτσι όταν μια ηγεσία είναι εναντίον των συμφερόντων τους φροντίζουν να την συκοφαντούν με τους χειρότερους τρόπους για να μην την στηρίξει ο λαός. Φτάνουν στο σημείο να δολοφονούν κιόλας ανθρώπους(βλέπε περίπτωση Τσάβες).. 

Έτσι τον τελευταίο καιρό, ο τρισμέγιστος Εβραίος οικονομολόγος Κρούγκμαν παρουσιάζεται να μιλάει υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης και εναντίον του συστήματος που διοικείται απ' το ίδιο σύστημα που τον ανέδειξε Νομπελίστα της οικονομίας! Μπερδευτήκατε;

Κάθε λογικός άνθρωπος ξέρει ότι το Eurogroup παίρνει εντολές απ' τους τραπεζίτες της Wall Street. 

Όμως ο Κρούγκμαν πήγε ένα βήμα παρακάτω κατηγορώντας την κατά το ήμισυ Εβραία καγκελάριο Μέρκελ ότι με την πολιτική της στηρίζει την αντισημιτική Χρυσή Αυγή! 

Και να φανταστείτε ότι η Μέρκελ έκανε κάτι παγκοσμίως πρωτόγνωρο καθώς μάζεψε την ηγεσία της Γερμανίας και έκαναν διαδήλωση (με γραβάτες όλοι) εναντίον του αντισημιτισμού!

Και ο Κρούγκμαν μας λέει ότι η Μέρκελ στηρίζει Χρυσή Αυγή!

Και θα βγουν τώρα οι "προοδευτικοί" του τόπου και θα λένε "να δείτε η Χρυσή Αυγή στηρίζεται απ' την Μέρκελ. Το λέει ο Κρούγκμαν."

Έτσι πάει το πράγμα αγαπητοί συνέλληνες. Όταν έχεις ελλειπή πληροφόρηση μοιραία οδηγείσαι στην επανάσταση της γραβάτας και του κασκόλ.. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην συνέχεια...

Διαβάστε την είδηση για να καταλάβετε πως καταφέρνουν οι παμπόνηροι Ιουδαίοι να πείθουν τους λαούς να μην ψηφίζουν κόμματα και ηγέτες που είναι εναντίον της Παγκόσμιας Εβραϊκής Διακυβέρνησης..


Πολ Κρούγκμαν: Η πολιτική της Μέρκελ είναι υπέρ της Χρυσής Αυγής

Τη δική του εκδοχή για το γερμανικό «όχι» δίνει, μέσω του μπλογκ του, ο Πολ Κρούγκμαν κατηγορώντας τη Γερμανία για πολιτική που είναι υπέρ ενός Grexit.

Ο νομπελίστας οικονομολόγος γράφει:

Η Γερμανία λέει «όχι» στο ελληνικό αίτημα. Για να είμαστε δίκαιοι, νομίζω ότι αναφορές στα μέσα ενημέρωσης για στροφή και συνθηκολόγηση της Ελλάδας είναι λανθασμένες.

Βλέπω αυτό (σ.σ. παραθέτει ένα σημείο από το ελληνικό κείμενο): «Να συμφωνήσουμε σε αμοιβαία αποδεκτούς οικονομικούς και διοικητικούς όρους η ολοκλήρωση των οποίων, με τη συνεργασία των θεσμών, θα σταθεροποιήσει την δημοσιονομική θέση της Ελλάδας, θα φέρει τα κατάλληλα πρωτογενή πλεονάσματα, θα εγγυηθεί την βιωσιμότητα του χρέους και θα βοηθήσει στην επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων για το 2015, για τους οποίους θα ληφθεί υπόψη η παρούσα οικονομική κατάσταση»

και μου φαίνεται πως η Ελλάδα είναι αρκετά προσεκτική στο να μην συμφωνήσει με τους αρχικούς δημοσιονομικούς στόχους. Το ότι θα πετύχει τα «κατάλληλα πρωτογενή πλεονάσματα» σημαίνει πως αυτά θα είναι μικρότερα από το 4,5% του ΑΕΠ.

Συνεπώς αν η γερμανική διαφωνία είναι στο ότι η Ελλάδα δεν συμφωνεί σε πλήρη παράδοση στο υπάρχον πρόγραμμα λιτότητας αυτό είναι σωστό. Αντιθέτως, η Ελλάδα ψάχνει να κερδίσει λίγο χρόνο για να στήσει μια οικονομική στρατηγική (πρόκειται για μια καινούργια κυβέρνηση χωρίς βοήθεια από τεχνοκράτες) και να διαπραγματευτεί τους όρους αργότερα.

Η Γερμανία, από την άλλη πλευρά, προσπαθεί να αναγκάσει τον ΣΥΡΙΖΑ να εγκαταλείψει εντελώς τις προεκλογικές του υποσχέσεις τώρα, σήμερα.


Πιστεύουν οι Γερμανοί ότι αυτό θα είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα; Υποπτεύομαι όχι. Αυτό μου μοιάζει σαν μια προσπάθεια να αναγκάσουν την Ελλάδα να βγει από το ευρώ τώρα. Η πολιτική της Γερμανίας είναι αναμφίβολα υπέρ του Grexit. Είναι επίσης, εξαιτίας των πιθανών επιπτώσεων, υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Την είδηση την βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...