Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Κωλοτούμπα: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα "γκρεμίσει" τον "ρατσιστικό" φράχτη στον Έβρο;

Τώρα που βγήκαν κυβέρνηση ο φράχτης στον Έβρο είναι καλός! Δεν είναι πια ρατσιστικός και απάνθρωπος!

Γιατί δεν "γκρεμίζετε" τους φράχτες ρε σύντροφοι; Αφού όπως λέγατε προεκλογικά είναι αναποτελεσματικοί και απάνθρωποι. Τώρα που είδατε ότι είναι αποτελεσματικοί είπατε: 
"Αν τους γκρεμίσουμε ποιος θα διαχειριστεί εκατομμύρια μετανάστες;" 
Και αφού τα στοιχεία δείχνουν ότι "δουλεύει" ο φράχτης και σας βολεύει κάνετε την ιδεολογική σας κωλοτούμπα και τον κρατάτε!


Oι κυβερνητικές δεσμεύσεις του Σύριζα για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες:

"Οι φράχτες, τα εθνικά λιμενικά σώματα, η FRONTEX, ακόμα και η απειλή του θανάτου, δεν αποτελούν εμπόδιο για όσους αναζητούν την ελπίδα. Ούτε η φήμη των στρατοπέδων συγκέντρωσης της Ελλάδας και των άλλων χωρών της Ευρώπης αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Και βεβαίως ούτε η κρίση ή η ανεργία, πολύ περισσότερο για την Ελλάδα, που επιλέγεται λόγω των συνόρων της και όχι ως επιλογή διαμονής. Η φρίκη του πολέμου, από την οποία φτάνουν οι ανέστιοι, δεν συγκρίνεται με τίποτα από αυτά."

Αποστάσεις κρατά ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης από τις προεκλογικές θέσεις
του κόμματός του αλλά και από αυτές που είχε σαν Αντιπολίτευση σχετικά με την αφαίρεση του φράχτη στον Έβρο που σκοπό έχει να λειτουργήσει αποτρεπτικά στην είσοδο λαθρομεταναστών στη χώρα μας. 

Πριν από τέσσερα χρόνια το Τμήμα Πολιτικών Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής είχε προαναγγείλει την ανέγερση του φράχτη είχε δηλώσει ότι αυτή η ενέργεια είναι ένα «ρατσιστικό» κρεσέντο της κυβέρνησης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θεόδωρος Δρίτσας είχε πει ότι η κυβερνητική πολιτική είναι υποκριτική και απάνθρωπη και το όλο σχέδιο δεν είναι μόνο ατελέσφορο αλλά και παράνομο. 

Τα στοιχεία όμως που δίνει η ΕΛ.ΑΣ. δείχνουν ότι το 2013 συνελήφθησαν 10 φορές περισσότεροι μετανάστες στα θαλάσσια σύνορα και το 2014 40 φορές περισσότεροι. 

Αυτό ίσως σημαίνει ότι ο φράχτης «αποδίδει» και γι’ αυτό μάλλον ο κύριος Πανούσης και προφανώς και η κυβέρνηση προσανατολίζονται στην διατήρησή του.... 

www.axisradio.gr


1 σχόλιο:

  1. Η φρίκη του πολέμου, από την οποία φτάνουν οι ανέστιοι,
    Καταρχάς, έχετε δει πολλούς πρόσφυγες πολέμου αντι να αναζητούν καταφύγιο σε όμορα κράτη να μπορούν και να θέλουν να ταξιδευουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ σε άλλη ήπειρο;
    Και ύστερα, για να καταλάβω, η τερατώδης εποικιστική μάζα με τα "πληρωμένα μεταφορικά" έρχεται στο ελλαδιστάν "λόγω πολέμου";
    Εχουν πόλεμο στο πακιστάν, στο μπαγκλαντές, στη ταϋλάνδη,στη σομαλία, στη νιγηρία,στο αφγανσιστάν, στο καζακστάν.... γιατί από εκεί έρχονται οι περισσοτεροι.

    ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...