Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Επιτέλους ισότητα: Θα μπαίνουν στην ΕΛΑΣ μετανάστες, ομογενείς και Ρομά


Ευτυχώς το 97% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής στηρίζουν την κυβέρνηση και οι αστυνομικοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή θα καλωσορίσουν τους νέους συναδέλφους τους στις υπηρεσίες τους χάριν της εθνικής συμφιλίωσης και της αλληλεγγύης στη μάχη κατά των Ευρωπαίων...

Όλοι μαζί μπορούμε.. 

Έλληνες και ξένοι Μπ**σοι ενωμένοι!! 

Μπ**σοι - TV - Αλλοδαποί όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί!


Δείτε εδώ την έρευνα

Υπέρ της εισαγωγής στις ακαδημίες της ΕΛ.ΑΣ. ευπαθών κοινωνικών ομάδων όπως
μετανάστες, ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση και Ρομά τάχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, μιλώντας σε συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των αστυνομικών κατά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πανούσης ανέφερε ότι το ποσοστό εισαγωγής θα είναι 5% επί του συνόλου των εισακτέων.

Επίσης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έκανε λόγο για «διαφάνεια παντού, διαφθορά πουθενά» και προανήγγειλε ότι την επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση υπηρεσιών στην ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι έχει κάνει λόγο για αλλαγές στα ΜΑΤ, αλλά και για ενοποίηση υπηρεσιών «πρώτης γραμμής» όπως η ΔΕΛΤΑ με την ΔΙ.ΑΣ. Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν λίγο πριν τις τακτικές κρίσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Πανούσης επανέλαβε επίσης αυτό που είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι «οι επιτυχίες των αστυνομικών είναι δικές τους και στις αποτυχίες τους θα αναλαμβάνω εγώ την πολιτική ευθύνη».

Στην εκδήλωση παρέστησαν η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης (έχει διατελέσει αρχηγός του Σώματος) και Δημήτρης Κυριαζίδης (πρώην πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ).

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...