Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Πακιστανός γυμνός παρέα με τα μαχαίρια περίμενε μάνα και κόρη στην Κρήτη


Ο 25χρονος μπήκε στο σπίτι όταν έλειπε η γυναίκα που είχε πάει να πάρει από το σχολείο το παιδί της - Τι καταγγέλλει η «Κίνηση Πολιτών Ιεράπετρας»

Ένα απίστευτο και πρωτόγνωρο σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στη Βαϊνιά Ιεράπετρας. Η μητέρα φεύγει το μεσημέρι από το σπίτι για να πάει να πάρει το παιδί της από το σχολείο.

Στην επιστροφή, ανοίγει την πόρτα του σπιτιού, και ακούει θορύβους από την κρεβατοκάμαρά της. Πηγαίνει στο δωμάτιο κρατώντας πίσω της το παιδί της και αντικρίζει
ένα απίστευτο σκηνικό.

Ένας 25χρονος Πακιστανός ήταν γυμνός και ξαπλωμένος στο κρεβάτι της ενώ μαζί του είχε κι όλα τα μαχαίρια της κουζίνας. Αμέσως η γυναίκα έβαλε τις φωνές κι έτρεξαν στο σπίτι οι γείτονες που έσωσαν από τις αρρωστημένες ορέξεις του 25χρονου την μητέρα και το παιδί.

Στο σημείο κλήθηκε ο πατέρας αλλά και η αστυνομία που επιχείρησε να συλλάβει τον 25χρονο ο οποίος όμως αντιστάθηκε σθεναρά. Λίγη ώρα αργότερα, οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν και του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας.

Το παραπάνω έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Κίνηση Πολιτών Ιεράπετρας» τονίζοντας ότι κάτι πρέπει να γίνει με τους ανθρώπους που διαμένουν παράνομα στην χώρα κι έχουν επιλέξει την Ιεράπετρα για τόπο κατοικίες δημιουργώντας όμως πολλά προβλήματα στους κατοίκους.

Η Φωνή της Ελευθερίας έχει λύση για το πρόβλημα.. Η λύση είναι αυτό που πρότειναν και για την Γερμανία οι προοδευτικές δυνάμεις... Να πάρουν οι Γερμανοί σπίτι τους τους μετανάστες!!

http://www.protothema.gr/greece/article/450631/kriti-pakistanos-gumnos-parea-me-ta-mahairia-perimene-tin-mana-kai-tin-kori/

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...