Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ομαδικός βιασμός 19χρονης


Η αστυνομία της Φλόριντα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο φαίνεται μια
αναίσθητη 19χρονη και τρεις άνδρες να την κακοποιούν σεξουαλικά, δίπλα από δεκάδες λουόμενους που αδιαφορούν πλήρως για το περιστατικό. Το περιστατικό, που όπως αναφέρουν οι αρχές δεν είναι το πρώτο, συνέβη μέρα μεσημέρι και έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη την Αμερική, τόσο για την ενέργεια, όσο φυσικά και για την αδιαφορία δεκάδων ανθρώπων που βρίσκονταν τριγύρω.

Στο βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια, υπάρχουν κάποια κομμάτια αλλοιωμένα, ενώ δεν φαίνεται ούτε το πρόσωπο της άτυχης κοπέλας. Η νεαρή αναγνώρισε τον εαυτό της στο βίντεο από τα τατουάζ στο σώμα της και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Φαίνεται πως οι δράστες τη νάρκωσαν και έτσι εκείνη είχε χάσει τις αισθήσεις της και δεν θυμόταν τίποτα.

Τέσσερις άνδρες εμπλέκονται στην επίθεση σύμφωνα με τις αρχές. Οι δύο έχουν ήδη συλληφθεί και ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για έναν τρίτο, τον οποίο προσπαθούν να εντοπίσουν. Οι υπεύθυνοι των ερευνών ελπίζουν να εντοπίσουν έναν τέταρτο που φαίνεται να είναι μάρτυρας-κλειδί.

Σοκαρισμένος ο Σερίφης της παραλίας του Panama City, αναφέρει πως "υπήρχαν εκατοντάδες, εκατοντάδων ανθρώπων που στέκονταν - έβλεπαν, κοιτούσαν, άκουγαν τι γινόταν" και συνεχίζει: "Παρόλα αυτά φαίνεται πως η κοινωνία, ο πολιτισμός και η νεολαία μας έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν προφανώς κάτι τέτοιο αποδεκτό. Εκείνο που έχω να πω εγώ είναι πως δεν είναι αποδεκτό". Οι Αρχές σκοπεύουν να πάρουν συνέντευξη από το θύμα και να της δείξουν καθαρό το βίντεο ώστε να εξακριβώσουν αν γνωρίζει τους δράστες. Η 19χρονη σκοπεύει να ασκήσει ποινική δίωξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...