Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Εβραϊκή ιστοσελίδα «εξαφάνισε» από φωτογραφία την Κιμ Καρντάσιαν!


Στο  Ισραήλ βρέθηκε πρόσφατα η διάσημη Αμερικανίδα reality star Κιμ Καρντάσιαν μαζί με
τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ και την 22 μηνών κορούλα τους, Νορθ Γουέστ, την οποία βάπτισαν σε αρμένικη εκκλησία στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ.

Το ζευγάρι έφαγε σε εστιατόριο μαζί με τον δήμαρχο της Ιερουσαλήμ Νιρ Μπαρκάτ και όλοι μαζί έβγαλαν μερικές φωτογραφίες, οι οποίες όμως έπεσαν «θύματα» photoshop από μια φανατική εβραϊκή ιστοσελίδα! Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Kikar HaShabbat αφαίρεσε από την μια φωτογραφία την Κιμ Καρντάσιαν και στην θέση της εμφάνισε τον λογαριασμό του εστιατορίου, ενώ σε άλλη φωτογραφία από τον ίδιο χώρο η ιστοσελίδα φρόντισε, ώστε η εικόνα της Καρντάσιαν να είναι θολή.

Σύμφωνα με τον συντάκτη της ιστοσελίδας, Νισίμ Μπεν Χαίμ, η Κιμ Καρντάσιαν είναι ένα «σύμβολο πορνογραφίας» που δεν θα πρέπει να εμφανίζεται σε σελίδες με θρησκευτικές αξίες και την χαρακτήρισε «γυναίκα της Δύσης», που μάλιστα δεν πήγε να φάει σε παραδοσιακό εβραϊκό εστιατόριο με φαγητό «κόσερ» (δηλαδή εγκεκριμένο από  ραβίνους ιερείς).

Στις θρησκευτικές κοινότητες των Εβραίων θεωρούν ότι οι γυναίκες είναι προτιμότερο να μην εμφανίζονται σε φωτογραφίες από μετριοφροσύνη και τον περασμένο Ιανουάριο μια εφημερίδα, φανατικά θρησκευτική, είχε αφαιρέσει από φωτογραφία την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ!

http://www.protothema.gr/life-style/article/469145/evraiki-istoselida-exafanise-apo-fotografia-tin-kim-kardasian/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...