Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

2.500.000 τουρίστες περιμένουν να εισέλθουν στην Ελλάδα και δεν βρίσκουν εισητήριο!


Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνει για την Ευρωπαϊκή Ένωση, κυρίως όμως για την Ελλάδα η ανεξέλεγκτη πλέον ροή παρανόμων μεταναστών, κυρίως από την σπαρασσόμενη από τον εμφύλιο Συρία. Το πρόβλημα για την Ελλάδα είναι τεράστιο, ενώ τα νησιά έχουν
μετατραπεί σε «αποθήκες ψυχών», μια κατάσταση που δημιουργεί προβληματισμό ευρύτερο και στο επίπεδο της εθνικής ασφάλειας. Παράλληλα, αντιδρά και ο Δήμος Αθηναίων που δέχεται το ολοένα και αυξανόμενο βάρος στο κέντρο της πόλης, με το επιχείρημα ότι παντού αντιμετωπίζεται περιφερειακά, όχι στο κέντρο…

Δείτε οπωσδήποτε το βίντεο για να καταλάβετε ότι δεν μιλάμε για πρόσφυγες αλλά για σχέδιο εξαφάνισης των Ευρωπαϊκών λαών... Αυτοί που θέλουν την Ευρώπη πολυπολιτισμική κρατάνε την πατρίδα τους καθαρή φυλετικά... Όπως αναφέρει η Ημερησία, η μεγάλη όξυνση του φαινομένου προβληματίζει έντονα την κυβέρνηση και τους τοπικούς φορείς, κυρίως στα νησιά στα οποία έχουν αρχίσει να μετατρέπονται σε αποθήκες ανθρώπινων ψυχών.

Το πιο εφιαλτικό σενάριο όμως είναι άλλο. Είναι οι εκτιμήσεις ανώτατων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος για νέο ανεξέλεγκτο κύμα. Όπως εκτιμούν, οι συλλήψεις παράτυπων μεταναστών θα φτάσουν φέτος τις 60.000 από 40.000 πέρυσι ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι στα απέναντι τουρκικά παράλια υπάρχουν συγκεντρωμένοι 2,5 εκατομμύρια πρόσφυγες οι οποίοι περιμένουν να μπουν παράτυπα στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η Καθημερινή, έχει τριπλασιαστεί ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών που συνελήφθησαν από τις λιμενικές αρχές το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου 2015 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Συγκεκριμένα, το α’ τρίμηνο του έτους διασώθηκαν από το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος 10.445 αλλοδαποί, που εντοπίστηκαν να μπαίνουν παράτυπα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τη στιγμή που ο αριθμός τους το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι ήταν 2.863.

Ήδη έχουν στηθεί σκηνές για να φιλοξενήσουν πρόχειρα τους μετανάστες, όμως, οι τοπικοί φορείς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Εν τω μεταξύ, συνάντηση με την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, προτίθεται να ζητήσει αμέσως μετά το Πάσχα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των προβλημάτων για την πόλη από τις αυξημένες ομάδες μεταναστών, για τους οποίους δεν υπάρχουν υποδομές όπου θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν.

«Δεν είμαστε σύμφωνοι με αυτή τη διαδικασία, με την οποία μεταφέρονται στο κέντρο της πόλης εκατοντάδες άνθρωποι, χωρίς καμιά μέριμνα για το πού θα μείνουν, πού θα φάνε, πώς θα βιοπορισθούν. Η παντελής έλλειψη σχεδίου για το τι θα απογίνουν οι άνθρωποι που έως τώρα βρίσκονταν στα Κέντρα Προσωρινής Κράτησης, μας βρίσκει αντίθετους» τονίζει.

Εκφράζει έντονη ανησυχία για την πιθανότητα «επιστροφής στο παρελθόν». «Σε λίγο θεωρώ ότι η κατάσταση δεν θα είναι διαχειρίσιμη και θα αποτελέσει το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα για την πόλη». Οπως εξηγεί, στις πλατείες Ομονοίας και Βικτωρίας ήδη έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται ομάδες μεταναστών που δεν έχουν εργασία και τόπο διαμονής, ενώ και στα συσσίτια έχει αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων. Ο κ. Καμίνης τονίζει στην «Καθημερινή» ότι «όλοι αυτοί οι άνθρωποι έρχονται σε αναζήτηση μιας τύχης, που εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους προσφέρουμε».

Όσον αφορά στις σκέψεις που διατυπώνονται από το υπουργείο για μεταφορά των λαθρομεταναστών από τα νησιά, όπου καταλήγουν, στην Αθήνα, ώστε να γίνει καταγραφή και ταυτοποίηση, ο κ. Καμίνης εκφράζει κάθετα την αντίθεσή του. «Σε καμιά ευρωπαϊκή πόλη δεν μεταφέρουν το πρόβλημα στο κέντρο. Αντίθετα, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το θέμα όσον το δυνατόν περιφερειακά.

Την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκα με τη δήμαρχο Παρισιού, Anne Hidalgo, και τον δήμαρχο Ρώμης, Ignazio Marino, και συμφωνήσαμε, οι τρεις δήμαρχοι, να αναλάβουμε κοινή πρωτοβουλία και να διατυπώσουμε ολοκληρωμένη κοινή πρόταση για το μεταναστευτικό. Είναι ένα πολύ σύνθετο θέμα, που, για τη χώρα μας και κυρίως για την πόλη μας, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη βαρύτητα» καταλήγει.

1.000.000 μετανάστες περιμένουν στα Τουρκικά παράλια για να αποβιβαστούν στα νησιά

Δείτε τις φωτογραφίες από τη dimokratikihttp://www.makeleio.gr/?p=319634

1 σχόλιο:

 1. Είναι τραγικό, ακόμα και εσείς που προφανώς είστε καθετα αντίθετοι στο "μπάτε σκύλοι αλέστε" να χρησιμοποιείτε την ανόητη και παραπλανητική φρασεολογία των λακέδων της ΝΤΠ , προσδιορίζοντας τις ορδές των ειβολέων εποίκων ως "μετανάστες" και... "προσφυγες απο την συρία"!
  OI ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ", ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ, ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ-ΑΣΙΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ "ΝΑΥΛΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ "ΘΕΙΟ ΣΟΡΡΟΣ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
  ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΙΑΣΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣΙ!!!!!!


  Και για νατελειώνομυε μια και καλή με αυτή την νεοταξίτικη παραμύθα περί "προσφύγων" και... "μεταναστών":
  Οι περισσότεροι χαρακτηρίζονται επισήμως "προσφυγες", ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ "ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ" ΑΜΑΣΙΤΟ! Επιπλέον, η πράξη αποδεικνύει, ότι η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των προσφύγων πολέμου ,είτε μεταναστευουν εσσωτερικά, είτε πηγαίνουν σε όμορα κράτη ,αφού πρακτικώς είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να έχουν τα μέσα,τα χρηματα αλλά και το κουράγιο να φύγουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ μακρυά σε ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ γι'αυτούς! Πόσο "λογικό" και πιθανό θα σας φαινόταν, αν ξεσπούσε σύρραξη μεταξύ ελλάδας-τουρκίας, αντί να καταφύγετε αρχικά στο χωριό σας, και αν γενικευόταν ο πόλεμος να πάτε προς ιταλία, σκόπια, βουλγαρία κτλ, εσείς να προσπαθείτε να πάτε κατευθείαν προσφυγες στην... Σουηδία!!

  Όσον αφορά το "μετανάστης", ως "μετανάστης" χαρακτηρίζεται ένας ξένος υπήκοος ο οποίος αφού εισέρχεται ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, εγκαθίσταται ΝΟΜΙΜΑ κάπου, και το κυριότερο έχει ΝΟΜΙΜΗ εργασία αποδίδοντας έτσι φόρους στο κράτος φιλοξενίας! ΤΙ σχεση έχει λοιπόν ο ορισμός του μετανάστη με τους ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΕΣ ΛΑΘΡΟ-ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ (με τα 1000δες ευρώ "ναύλα" πληρωμένα από τον θείο σόρρος....), ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΒΙΟΠΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤIΚΑ-ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (και που στις χώρες προελευσης τους, αποτελούν "επιστημονική φαντασία", από το οδικό δίκτυο μέχρι αποχετευση και ζεστο νερό στο σπίτι, χώρια το ατετλείωτο πλιάτσικο....) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ!

  Συμπέρασμα:
  Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ!
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΑΝEΞΕΛΕΓΚΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ! (βέβαια το ίδιο ισχύει εν πολλοίς και για τους έλληνες πολίτες, όμως οι... "πρόσφυγες" έχουν το πλεονέκτημα ότι ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ! ;-) )

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...