Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Πρόσφυγες αυνανιζόταν σε λουτρά και επιτέθηκαν σε γυναίκες στην Γερμανία!




Σε σύλληψη μεταναστών που επιτέθηκαν σεξουαλικά σε γυναίκες και αυνανιζόντουσαν στα θερμά λουτρά Johannisbad στο Τσβίκαου, στη Σαξονία προχώρησε η αστυνομία.
Το περιστατικό κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενώ στους μετανάστες απαγορεύτηκε η είσοδος στις εγκαταστάσεις.

 
Σύμφωνα με την Daily Mail η διοίκηση του ιστορικού γερμανικού κολυμβητήριου προχώρησε σε αυτήν την απαγόρευση αφού παρατηρήθηκε ότι πολλοί από τους παλιούς πελάτες σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις.



 
«Η κάμερα κατέγραψε έναν αιτούντα άσυλο να αυνανίζεται στο υδρομασάζ. Αυτό κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης» δήλωσε στη Daily Mail ο υπάλληλος των εγκαταστάσεων.

«Παράλληλα οι ναυαγοσώστες έπρεπε να προστατεύσουν τις γυναίκες και τα κορίτσια από τους αιτούντες άσυλο μια και οι νεαροί άνδρες ήθελαν να εισέλθουν στα γυναικεία αποδυτήρια χρησιμοποιώντας βια» πρόσθεσε.

 
Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από κρούσματα σεξουαλικών επιθέσεων που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό στη Γερμανία. Δεκάδες γυναίκες προχώρησαν σε καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία και σε 12 ακόμα περιοχές της χώρας. 


http://www.breitbart.com/london/2016/01/22/locals-fled-pool-after-migrants-masturbated-into-jacuzzi-defecated-into-kids-pool-molested-bathers/

http://www.hellas-now.com/2016/01/blog-post_824.htmlίθ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...