Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Γερμανία: Απαγορεύτηκε η είσοδος προσφύγων σε δημοτικό κολυμβητήριο κατόπιν καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση


Στο Μπόρνχαϊμ της δυτικής Γερμανίας απαγορεύτηκε, μέχρι νεωτέρας, στους ενήλικους
άνδρες από τα καταφύγια των αιτούντων άσυλο να χρησιμοποιούν την κλειστή πισίνα του δήμου, με την αιτιολογία ότι γυναίκες της περιοχής, κατήγγειλαν ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά.

Ο αντιδήμαρχος του Μπόρνχαϊμ, Μάρκους Σνάπκα, δήλωσε ότι η χρήση της πισίνας προσφέρθηκε αρχικά ως μέτρο πρόνοιας, παύει όμως να ισχύει εφ” όσον παραβιάζεται η κόκκινη γραμμή και αγνοούνται οι γερμανικές πολιτισμικές αξίες. Στην μικρή γερμανική πόλη της Κολονίας που βρίσκεται πολύ κοντά στη Βόννη, έχει ήδη ξεκινήσει εκστρατεία ώστε οι αιτούντες άσυλο να πάρουν μαθήματα σχετικά με την ισότητα των φύλων και τον σεβασμό απέναντι στις γυναίκες.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την υπόθεση των επιθέσεων σε βάρος γυναικών το βράδυ της Πρωτοχρονιάς έξω από τον καθεδρικό ναό της Κολονίας και επικεντρώνονται σε 19 υπόπτους, από τους οποίους οι 10 έχουν ζητήσει άσυλο στη χώρα και οι υπόλοιποι είναι παράτυποι μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ,DW
'
http://www.ert.gr/germania-apagoreftike-i-isodos-prosfigon-se-dimotiko-kolimvitirio-katopin-katangelion-gia-sexoualiki-parenochlisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...