Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Η αριστερά θέλει να εξαφανίσει τους Έλληνες: Τα παιδιά των λαθρομεταναστών θα πάνε κανονικά στα ελληνικά σχολεία!

Η "διαφορετικότητα" που ευαγγελίζονται οι αριστεροί και προοδευτικοί δεν υπάρχει! Όταν θα μπολιάσουν με το ζόρι την ελληνική κοινωνία οι Έλληνες θα επιμιχθούν με τους αλλοδαπούς και απλά δεν θα υπάρχουν πια Έλληνες. 
Και όσοι λένε ότι τα γράφουμε αυτά γιατί τάχα θεωρούμε τους Έλληνες ανώτερους, δεν το λέμε για αυτό. Το λέμε για να καταλάβουν ότι αυτό που λένε ως διαφορετικότητα δεν ισχύει απ' τη στιγμή που οι πολιτικές τους θα εξαφανίσουν τους Έλληνες.

Συμμαθητές θα είναι από το Σεπτέμβριο τα παιδιά των προσφύγων με όλα τα παιδιά των
ελληνικών οικογενειών που φοιτούν στα δημόσια σχολεία της χώρας.    

Αυτό περιλαμβάνεται στο σχέδιο της κυβέρνησης για "ένταξη στην ελληνική κοινωνία" του 1.000.000 προσφύγων και λάθρο που αναμένεται να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα τον επόμενο χρόνο και μη έχοντας πλέον δρόμο επιστροφής (η Συρία είναι ολοσχερώς κατεστραμμένη και πριν την παρέλευση 10ετίας δεν θα υπάρχουν καν δομές για να επιστρέψουν).   

Ουσιαστικά θα κυριαρχήσει πληθυσμιακά σε όλη την βόρειο Ελλάδα και τα νησιά, ενώ βάσει του ρυθμού γεννήσεων το 1 εκατ. μέσα σε δέκα χρόνια για έχει ιπλασιαστεί, ολοκληρώνοντας έτσι την "βίαιη" πληθυσμιακή μετάλλαξη της χώρας.   

Το ελληνικό σχέδιο δράσης που εστάλη στο Βερολίνο περιλαμβάνει πάντως και άμεση δημιουργία σχολικών τάξεων υποδοχής σε όλα τα hot spots, για όσα παιδιά δεν παραμείνουν στην Ελλάδα.   Εκεί θα διδαχθούν και γερμανικά - σύμφωνα με χωριστό σκέλος του σχεδίου.   

Η αντίδραση στις Βρυξέλλες για το ελληνικό σχέδιο ήταν θετική, διαβεβαίωσε ο Νίκος Φίλης, που επισήμανε ότι τα παιδιά των προσφύγων που επιθυμούν να παραμείνουν στη χώρα μας μπορούν να εντάσσονται σε τάξεις υποδοχής των δημόσιων σχολείων και αργότερα στις κανονικές τάξεις των Ελλήνων μαθητών. 

Όσο για τη χρηματοδότηση, θα γίνει μέσω κονδυλίου που θα καταβληθεί στη χώρα για την συνολική αντιμετώπιση του προσφυγικού κύματος.   

Ο τρεις κεντρικοί στόχοι του σχεδίου αναλύθηκαν ως εξής:   

1. Ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών, ειδικά των ασυνόδευτων   

2. Παροχή βασικών δεξιοτήτων γραμματισμού   

3. Γλωσσική και πολιτισμική προετοιμασία για την αφομοίωσή τους στην Ελλάδα\ 

 Σε αντάλλαγμα θα υπάρξει παροχή οικονομικής βοήθειας πάνω από 1 δισ. ευρώ και μια αόριστη υπόσχεση για "χαλάρωση" του Μνημονίου...

http://www.pronews.gr/portal/20160228/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%B1%CE%AF%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-hotspots-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%89%CE%BD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...