Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Οι ΣΥΡΙΖαίοι μισούν τους Έλληνες! Θέλουν να λύσουν το δημογραφικό με Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες!


Η απόλυτη απόδειξη ότι οι ΣΥΡΙΖαίοι και οι δυνάμεις που τους στηρίζουν μισούν τους Έλληνες είναι ότι θέλουν να τους αντικαταστήσουν με αλλοδαπούς.

Αν οι ΣΥΡΙΖαίοι θέλουν να λύσουν το δημογραφικό ας δώσουν κίνητρα στους Έλληνες να κάνουν παιδιά και να μην τους πηδάνε φορολογικά αν κάνουν παιδιά!

Τρομερό το λάθος των Ελλήνων να ψηφίσουν αριστερή κυβέρνηση! Πληρώνουμε την άγνοιά μας στο τι εστί αριστερά.

Αριστερά σημαίνει καταστροφή της εθνικής ταυτότητας.

Οι αριστεροί μισούν την εθνική ταυτότητα για αυτό είναι και διεθνιστές!

Πόσο χειρότερα μπορούν να πάνε τα πράγματα, ήδη δεν πάνε καλά, διερωτήθηκε ο υπουργός

«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης για τους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες
που εγκλωβίζονται μέρα με την μέρα στην χώρα μας! 

Ο υπουργός, που είδε λύση του δημογραφικού προβλήματος μέσα στην χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν παρέλειψε να συγκρίνει την Ελλάδα των τριών μνημονίων του 2015 με την Αυστρία, διερωτώμενος: 

«Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους»; Ο κύριος Ξυδάκης, αντλώντας αισιοδοξία για την αντιμετώπιση της κατάστασης από άλλες παρόμοιες τραγωδίες που έζησε ο κόσμος και η περιοχή ιστορικά, δεν δίστασε μάλιστα, στην συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm, να συμπληρώσει: 

«Τέτοιο καταφύγιο  έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το ’74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του ’74. Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει  πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα»;

«Νομίζω ότι το πράγμα δεν πάει καλά ήδη, οπότε πόσο χειρότερα να πάει; Αυτή η κατάσταση την οποία φοβόμαστε είναι αυτό, κάποιοι να προκαλέσουν ένα ντόμινο. Ήταν διατυπωμένη ρητώς η επιθυμία της Αυστριακής υπουργού ότι είναι επιθυμητό το ντόμινο effect.  

Άρα χειρότερο δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει εύκολα, το χειρότερο έχει συμβεί εδώ και αρκετές εβδομάδες όταν περίπου 12-13 αποφάσεις των ευρωπαϊκών συμβουλίων δεν εφαρμόστηκαν» είπε ακόμα ο κύριος Ξυδάκης και επανέλαβε ότι «η Ελλάδα έχει μια εμπειρία από μεταναστευτικές ροές, ας θυμηθούμε τι υποδέχτηκε από το ’90 που έπεσαν τα σύνορα, τέλειωσε ο ψυχρός πόλεμος και το Σιδηρούν παραπέτασμα τι υποδέχτηκε. Φτάσαμε να ξεπερνάμε το 1 εκατομμύριο σε βάθος εικοσαετίας…  έχει κάποιες αντοχές η Ελλάδα, δεν είναι ένα κράτος των 600 χιλιάδων ώστε να λυγίσει με τους 20 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες ωστόσο πρέπει να τους δοθεί μια βοήθεια άμεση».

http://www.protothema.gr/politics/article/557286/lusi-sto-dimografiko-tis-elladas-vlepei-o-xudakis-ston-eglovismo-ton-prosfugon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...