Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Τουριστικά φιλέτα και θέρετρα στην Κέρκυρα και την Ελλάδα εξαγοράστηκαν από την Goldman Sachs και εβραϊκά κεφάλαια

Αναγνώστης της ιστοσελίδας μας έστειλε τις παρακατω πληροφορίες σχετικά με αγορές ακινήτων για τουριστική εκμετάλλευση στο νησί της Κέρκυρας. Όπως μας είπε τα τα ίδια εβραϊκά κεφάλαια έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και σε άλλα τουριστικά μέρη της Ελλάδας με σκοπό να εκμεταλλευτούν και τον ελληνικό τουρισμό.



Ο George Rohr με ραβίνους της φανατικής εβραϊκής οργάνωσης Chabad Lubavitch

Ο Εβραίος George Rohr, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της NCH Capital που αγόρασε το τουριστικό φιλέτο του Ερημίτη στην Κέρκυρα. Την εταιρεία διοικεί μαζί με τον επίσης Εβραίο κουνιάδο του Tabacinic. Κανείς δεν κατάλαβε πως ενδιαφέρθηκε για ένα τόσο μεγάλο φιλέτο που θα αποφέρει τεράστια κέρδη μόνο ένας αγοραστής. Ουδείς γνωρίζει..


Στόχος του Ρόρ είναι να δημιουργήσει πολυτελείς κατοικίες και διαμερίσματα οι οποίες θα πάρουν το μεγαλύτερο μέρος των τουριστών που διαμένουν σε βίλες που βρίσκονται στην περιοχή. Άρα στοχεύουν να πλήξουν τα κέρδη του ντόπιου πληθυσμού.

Ο πατέρας του George Rohr, ο Sami Rohr είχε πει στον γιο του την μέρα του Μπαρ Μιτζβά του: «να κάνεις ότι και ο κ. Ροτσιλντ. Οι Rothschilds, που ακόμα και σήμερα δίνουν τεράστια ποσά για την Τζεντάκα (tzedaka) , διατηρούν τον πλούτο τους, ενώ άλλες ιουδαϊκές οικογένειες που ήταν πολύ πλούσιες έχουν εξαφανιστεί».

Κοντά στο φιλέτο που νοίκιασε για 100 χρόνια ο Ρόρ έχει τεράστια πολυτελή βίλα ο λόρδος Jacob Rothschild και όπως είπε ο πατέρας του Ρόρ, τον εκτιμούν πάρα πολύ τον αυτοκράτορα των τραπεζών.


Ο Ερημίτης είναι ένα μέρος απίστευτης ομορφιάς. Ένα παρθένο μέρος.. Θα το εκμεταλλευτεί ένας Εβραίος για να πάρει το ψωμί που βγάζουν οι ντόπιοι από τον τουρισμό και αν προσλάβει κάποιους απ' αυτούς θα τους δίνει βασικό μισθό στην καλύτερη. Θα δουλεύουν οι Κερκυραίοι στο μέρος τους για λίγα ευρώ.

Τα ξενοδοχεία Χανδρής έχουν εξαγοραστεί απ' τα κεφάλαια της εβραϊκής εταιρείας Oaktree και της Goldman Sachs, αλλά για να μην αντιλαμβάνονται οι ντόπιοι ότι τα εβραϊκά κεφάλαια αγοράζουν τις μεγάλες μονάδες του νησιού λένε ότι το διευθύνει ο όμιλος Σάνη του Ανδρεάδη.




Τα αφεντικά της Oaktree είναι Εβραίοι


 Η καταγωγή των ιδρυτών και των αφεντικών της Goldman Sachs
Η Sani-Ikos ανήκει στην εβραϊκή Oaktree


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...