Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΗΠΑ: Σουδανός μαύρος ρατσιστής μπήκε σε εκκλησία και άρχισε να θερίζει. Μια γυναίκα νεκρή. (Τι, δεν το πληροφορηθήκατε;)


Εντάξει το ξέρουμε. Ο «αντιρατσισμός» τους είναι ο φερετζές του ρατσισμού τους…

Όταν μπήκε σε μια εκκλησία μαύρων ένας διαταραγμένος ψυχικά λευκός ρατσιστής (Dylann Roof) και σκόρπισε τον θάνατο έγινε παγκόσμιος «σεισμός». Από τότε άρχισε να πληρώνει την νύφη η ιστορική σημαία του Νότου (έχει γίνει σχεδόν απαγορευμένο σύμβολο) και ακολούθησαν τα αγάλματα και τελικά ό,τι θυμίζει λευκό… Για να μην πούμε για τις βίαιες επιθέσεις εναντίον λευκών. Ένα πραγματικό πογκρόμ. Φυσικά, το αποτρόπαιο ρατσιστικό έγκλημα που «συντάραξε» τις ΗΠΑ το έμαθε και το ελληνικό κοινό… Τι, ανημέρωτο να μείνει; Ενώ τώρα...

Η τελευταία τρομοκρατική επίθεση σε μια μικρή εκκλησία του Τενεσή, δεν «άγγιξε» τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς βλέπετε, ήταν πολύ απασχολημένα να ασχολούνται νύχτα - μέρα με τους… γονατιστούς εκατομμυριούχους παίκτες του NFL που κάνουν "αντίσταση" στον Τραμπ.

Ένας Σουδανός μετανάστης με το όνομα Emanuel Kidega Samsonδολοφόνησε μια γυναίκα στον χώρο στάθμευσης της εκκλησίας και στη συνέχεια μπήκε μέσα στην εκκλησία ‘Burnette Chapel Churchof Christ’ και άρχισε να πυροβολεί κατά των πιστών. Το θύμα ήταν μια 39χρονη γυναίκα, ονόματι Melanie Smith, μητέρα δύο παιδιών. Σύμφωνα με τα μέλη της οικογένειάς της, ήταν μια θεοσεβούμενη και συμπονετική γυναίκα. Το «έγκλημα» που διέπραξε ήταν ότι πήγε στην εκκλησία της το πρωί της Κυριακής.

Ο Samson τραυμάτισε επτά άλλους ανθρώπους, (όλοι τουςηλικιωμένοι) συμπεριλαμβανομένου του ποιμένα, πριν τον σταματήσει ένας ηρωικός ταξιθέτης της εκκλησίας. Ο ήρωας, ο 22χρονος Caleb Engle, χτύπησε στο πρόσωπο τον δράστη με το πιστόλι του και πάλεψε με τον Samson έως ότου ο τρομοκράτης, αυτοπυροβολήθηκε τυχαία. Ο Engle πήγε μετά στο αυτοκίνητό του για να αρπάξει το δικό του όπλο και κράτησε ακίνητο τον πληγωμένο δράστη μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Να σημειώσουμε ότι ενώ η εκκλησία είναι πολυφυλετική, όλα τα θύματα του Samson ήταν λευκοί. Φαίνεται ότι επέλεγε τα θύματά του.
Μια ματιά στην σελίδα του Samson στο Facebook δείχνει ότι ενδιαφερόταν για ομάδες όπως οι New Black Panthers, οι οποίοι επιδίδονται τακτικά σε ρατσιστικό παραλήρημα, ζητώντας τον θάνατο των λευκών, ακόμα και των νηπίων! Αν και Σουδανός, δεν δηλώνει ότι είναι μουσουλμάνος. Μάλιστα, πέρασε για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα από την εκκλησία όταν και δήλωνε χριστιανός. Ο Samson, που ήρθε σε μικρή ηλικία στην Αμερική και είναι bodybuilder, είχε δείξει επιθετική συμπεριφορά στο παρελθόν. Μάλιστα, φέρεται να είχε απειλήσει και τον πατέρα του.
Πάντως, μοιράστηκε στο facebook μια σειρά από φιλο-ισλαμικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός βίντεο στο οποίο μία μουσουλμάνα «ακτιβίστρια» στην Αυστραλία υπερασπίζεται τον νόμο της Σαρία. Επιπλέον, ο Samson μοιραζόταν συχνά φιλο-αφρικανικές και αντι-δυτικές θέσεις, μία που επαινούσε τον δικτάτορα της Ζιμπάμπουε, Robert Mugabe.

Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο Samson είχε ανεβάσει στην σελίδα του το σλόγκαν που λέει “Youre More Likely To BeKilled By A White Man than a Muslim Terrorist” (Πιο συνηθισμένο είναι να σκοτωθείς από έναν λευκό παρά από έναν μουσουλμάνο τρομοκράτη)…
Μια τέτοια ιστορία δεν «συγκίνησε» τους υπεύθυνους «ενημέρωσης» του αμερικάνικου κοινού. Εάν η επίθεση γινόταν από λευκό, ή εάν η επίθεση γινόταν σε τζαμί ή συναγωγή θα είχε βουίξει ο κόσμος, να είστε σίγουροι. Κατά τα άλλα, η φυλή ή η θρησκεία δεν «έχουν σημασία» για τους δικαιωματιστές… Οι αμερικάνοι θα έπρεπε να πάνε στη σελίδα 14 των New York Timesγια να διαβάσουν κάτι σχετικό...


Βλέπετε, τα media έχουν επιπλέον κίνητρο να «παίξουν» την είδηση με την ιστορία του NFL, καθώς η ένοπλη επίθεση στην εκκλησία δεν ευνοεί την λίμπεραλ / αριστερή αφήγηση, για αυτό πρέπει να αγνοηθεί, καθώς ο δράστης ήταν μαύρος και μετανάστης, ο οποίος μάλιστα, σκότωσε μια λευκή γυναίκα. (Οπότε, θάψτε την είδηση γρήγορα!)

Κανένας επίσης δεν θα ασχοληθεί με τον ήρωα του BurnetteChapel, τον Caleb Engle, ο οποίος από ταπεινοφροσύνη, αρνήθηκε τον όρο «ήρωας» (ήρωες, λέει, είναι οι αστυνομικοί) και ζήτησε προσευχή όχι μόνο για τα θύματα, αλλά και για τον δράστη και την οικογένειά του…

Α, παρεμπιπτόντως. Μίλησε κανείς για χριστιανοφοβία;



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώεδώεδώ κι εδώ

http://redskywarning.blogspot.gr/2017/09/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...