Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ο 5ψήφιος ρουφιανοαριθμός: Καλεί ο παράνομος μετανάστης και καταγγέλλει τον Έλληνα πολίτη!


Το είδαμε και αυτό! Tο “Ελληνικό” (και μάλιστα με δεξιά Κυβέρνηση) κράτος μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της αστυνομίας έβαλε 5ψήφιο νούμερο για να παίρνουν οι λαθρομετανάστες και να κατηγορούν Έλληνες, ενώ την ίδια στιγμή το κράτος αδυνατεί να σταματήσει τις ολοένα αυξανόμενες επιθέσεις των λαθρομεταναστών κατά των Πολιτών…

Φυσικά το κράτος δεν τα παρουσιάζει έτσι αλλά χρησιμοποιεί κλασσικές τεχνικές προπαγάνδας για να θολώσει τα νερά, εμείς όμως ως απόγονοι του Σωκράτους του Πλάτωνος και του Αριστοτέλους αποκωδικοποιούμε τα ψεύδη τους:

Στην παρακάτω εικόνα (επίσημη ιστοσελίδα Αστυνομίας) το κράτος (που δεν προσομοιάζει σε τίποτε με Ελληνικό και Δημοκρατικό) μας έχει από την μια ανακοινώσεις της επιχείρησης “Ξένιος Ζευς” και από την άλλη 5ψήφιο τηλέφωνο για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, έτσι θέλει να δώσει στους αφελής εικόνα δικαιοσύνης και ισορροπίας. Όπως διαβαζουμε στο knossopolis.com οι προπαγανδιστές γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι η πλειοψηφία του κόσμου ΑΔΥΝΑΤΕΙ να συμπεριλάβει στην σκέψη της την έννοια-μηχανισμό “ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ” και την ικανότητα να μετράει το “ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ” μιας κατάστασης.
Όποιος συμπεριλάβει αυτές τις δύο έννοιες στην σκέψη του αναρωτιέται το βασικό: πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες σε αριθμό και πόσοι απελάθηκαν;



Η απάντηση είναι ότι από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών (οι οποίοι εισέρχονται από το 1992 όταν ο σημερινός δεξίός Πρωθυπουργός άνοιξε τα σύνορα), οι απελάσεις δεν ξέρουμε αν έχουν ξεπεράσει τον αριθμό των 1.000 ή τις 2.000. 
Αν από την μια έχουμε εκατομμύρια λαθρομετανάστες και από την άλλη 1.000 ή 2.000 απελάσεις το ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ της υπόθεσης αποφαίνεται στο ότι ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. 
Η στάχτη στα μάτια του πιθήκου που έβαλε κοστούμι με γραβάτα και νομίζει ότι θα μας κοροϊδέψει δεν περνάει, δεν είναι δυνατόν λοιπόν το αντίΕλληνικό Κράτος από την μια να μην θέλει να διώξει τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών και από την άλλη να τους δίνει το δικαίωμα με ένα 5ψήφιο αριθμό να μπορούν να κατηγορήσουν όποιον Έλληνα αυτοί θελήσουν!
to_5cifio_noumero_tou_antiratsismou_a_kalei_o_paranomos_metanastis_kai_kataggellei_ton_ellina_politi-2.jpg

Δημοκρατία σημαίνει ΔΗΜΟΣ ΚΡΑΤΑΙΟΣ, δηλαδή ο ΈΛΛΗΝΑΣ να είναι ΙΣΧΥΡΟΣ μέσα στο ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ. Μηχανισμός δε της Δημοκρατίας (της πραγματικής, όχι της γιαλατζί που έχουμε σήμερα), είναι ο κάθε ένας πολίτης να λαμβάνει θέσεις (από πρωθυπουργός, βουλευτής μέχρι δικαστής) μέσα στην κρατική μηχανή ανά έτος. Οι Βουλευτές εκλέγονται ΌΧΙ με ψήφο αλλά με ΚΛΗΡΟ οι οποίοι ετοιμάζουν νόμους και αποφάσεις που οι Πολίτες (εκκλησία του Δήμου) θα επικυρώσουν με την ψήφο τους!!! (εν ολίγοις ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ), ΔΕΝ υπάρχουν εκλογές ΔΕΝ υπάρχουν κόμματα. Αυτό είναι το Πολίτευμα της Δημοκρατίας και όχι η απάτη που μας πουλάνε σήμερα.

Κράτος είναι η έκφανση της ισχύος του Πολίτη (συνεπάγεται ισονομία, ισοπολιτεία, ισηγορία) μέσα από νόμους, θεσμούς, και Εθνική Άμυνα.

Πολίτης είναι ΜΟΝΟΝ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο ΈΛΛΗΝΑΣ

Έλληνας είναι ο γηγενής, δεν λογίζεται Έλληνας όποιος μένει στην Ελλάδα, ούτε όποιος γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά αυτός που έχει Έλληνες γονείς δηλαδή η γενιά του (γονείς, παππούδες, προπαππούδες, προπροπαππούδες κτλ) είναι ΈΛΛΗΝΕΣ.

Τρία πράγματα (αθροιστικά) ορίζουν το ποιος είναι Έλληνας:

1. ΦΥΛΗ (το όμαιμον – ιθαγένεια*)

2. ΕΘΝΟΣ (ομότροπον, ομόδοξον, ομόγλωσσον)

3. ΠΑΤΡΙΣ (γεωγραφική συγγένεια ενός λαού)

Ιθαγένεια* = Ιθύς + γένος

Ιθύς σημαίνει ευθύς – κατ ευθείαν (Αρχαιοελληνικό Λεξικό Σταματάκου σελ 466 & 467)

Γένος είναι η φυλετική καταγωγή, συνώνυμο του γένεσις γόνος γονέας. Είναι δυνατόν ο GAP και το σινάφι του να συζητάει να δώσει ιθαγένεια σε μη ιθαγενείς; Τι νομίζει ότι είναι ένας νόμος; πάνω από την φύση; ας νομοθετήσει τότε και το ότι ο ελέφαντας είναι δένδρο… γιατί περί τέτοιας παράνοιας πρόκειται.



Τι μας είπε με άλλα λόγια; “ότι εμείς οι εχθροί είμαστε εντός των τειχών, έχουμε την εξουσία και κάνουμε ότι γουστάρουμε”

Για ποια δημοκρατία μιλάμε σήμερα όταν οι Έλληνες Πολίτες είναι δια της ισότητος και του αντιρατσισμού ανίσχυροι εφόσον οι πολλοί ΜΗ Έλληνες συναποφασίζουν;

Για ποια δημοκρατία μιλάμε σήμερα όταν οι Έλληνες Πολίτες από την πρώτη ημέρα της γεννήσεως τους ΧΡΩΣΤΑΝΕ;

Για ποια δημοκρατία μιλάμε σήμερα όταν το Ελληνικό Κράτος (άρα ο Έλληνας Πολίτης κατ επέκταση) θεσμοθέτησε από το 1843 να χρωστάει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ σε μια ιδιωτική Τράπεζα (Εθνική Τράπεζα από το 1843, Τράπεζα Ελλάδος από το 1928 και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα από το 2002) οι οποίες είχαν το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δικαίωμα κοπής χρήματος ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΥΤΩΝ προς το Κράτος;

Kαι αν όλα αυτά τα παραπάνω σας φάνηκαν υπερβολικά ή ακραία ή φασιστικά ή… δεν έχετε παρά να διαβάσετε για την Αθηναϊκή Δημοκρατία!

Καιρός είναι να βγούμε από το Μάτριξ που μας έχουν τοποθετήσει πριν ακόμα γεννηθούμε, αν θέλουμε να ονομαζόμαστε άνθρωποι και όχι ανδράποδα. ΜΗΝ χάφτουμε έννοιες όπως μας τις δίνει το σύστημα, ας αναλύουμε τις έννοιες τουλάχιστον τις βασικές για να μην παίζουν με την νοημοσύνη άρα και την ζωή μας οι πίθηκοι που έβαλαν γραβάτα…

http://hellasxg.blogspot.com/2014/04/5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...