Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Απίστευτο! Ο ανώτερος δικαστικός "Παναθηναϊκάκιας" που κατήγγειλε η Χρυσή Αυγή επικοινώνησε με το STAR και επιβεβαίωσε το παρατσούκλι!

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή εξέθεσε τον Αντώνη Σαμαρά για τις σχέσεις του με τον "Παναθηναϊκάκια".
Εξάλλου σε ρεπορτάζ στο crashonline διερωτάται το αυτονόητο: Πώς o πρωθυπουργός ήξερε ποιος είναι ο «Παναθηναϊκάκιας» και διέψευσε επαφές μαζί του;

Διακεκριμένοι δικηγόροι της Αθήνας, ακούγοντας το ρεπορτάζ των ΜΜΕ να αναφέρει ότι ουδέποτε ο πρωθυπουργός ήρθε σε επαφή με τον «Παναθηναϊκάκια» δικαστή, αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια πληροφορία από το Μαξίμου για έναν παναθηναϊκάκια δικαστή του οποίου το όνομα δεν έχει αναφέρει ο Ηλίας Κασιδιάρης αλλά εκ της δηλώσεως του πρωθυπουργού προκύπτει ότι ο Σαμαράς γνωρίζει ποιος είναι!
Δικηγόροι και δικαστικοί αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν οι ένοικοι του Μαξίμου και ειδικά ο πρωθυπουργός να γνωρίζουν πίσω από παρατσούκλια ή κωδικά ονόματα ποιοι δικαστές κρύβονται. Όπως επίσης πολλοί αναρωτήθηκαν πώς ρεπόρτερ του STAR CHANNEL επικοινώνησε με τον παναθηναϊκάκια, ο οποίος του είπε ότι δεν γνωρίζει και δεν έχει ποτέ επικοινωνήσει με τον πρωθυπουργό ή συνεργάτη του. Πώς ο ρεπόρτερ επικοινώνησε με τον άγνωστο παναθηναϊκάκια και πως εκείνος απεδέχθη ότι είναι ο παναθηναϊκάκιας; Οι αναφορές αυτές και η δήλωση του Παναθηναϊκάκια μεταδόθηκαν σε δελτίο ειδήσεων του STAR.


xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...