Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Με συνοδεία αστυνομικών έφυγε από το εκλογικό τμήμα Ε.Βενιζέλος - "Μαγκωμένος" ο Α.Σαμαράς (vid)

Από τη δήλωση του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά η οποία περιορίστηκε σε οκτώ μόνο
λέξεις "ψηφίζουμε δημοτικά και ενωτικά, βγαίνουμε από την κρίση" φάνηκε όχι μόνο ότι είναι καταπονημένος και στρεσαρισμένος, αλλά και ότι ανησυχεί πάρα πολύ για τα αποτελέσματα που έχονται. Και σημειώνεται ότι σήμερα είναι ο πρώτος γύρος.
Θα ακολουθήσει η ίδια διαδικασία και την επόμενη Κυριακή.Ο "συνέταιρος" στην κυβέρνηση Ε.Βενιζέλος εισέπραξε αποδοκιμασίες κατά την διάρκεια της ασκήσεως του εκλογικού του δικαιώματος.
Στο εκλογικό τμήμα στην Πύλο ψήφισε πριν από λίγα ώρα ο Α. Σαμαράς.Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από στενούς του συνεργάτες και στην σύντομη δήλωσή του είπε ότι "ψηφίζουμε δημοτικά και ενωτικά, βγαίνουμε από την κρίση"...
Ο A.Σαμαράς, όμως, φαίνεται πως κόλλησε, καθώς πέρασαν τουλάχιστον 7-8 λεπτά για να ανοίξει την κουρτίνα και να βγει έξω.... Οι κινησεις του δεν εδειχναν σιγουρια, αντίθετα πρόδιδαν έντονο προβληματισμό.

Χωρίς κόσμο να τον περιμένει και με το κεφάλι κατεβασμένο μπήκε στο εκλογικό κέντρο, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος για να ψηφίσει.
O Ε.Βενιζέλος δήλωσε ότι
«Είναι σημαντική η μέρα για την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι πολίτες επιλέγουν ποιους επιθυμούν για Περιφερειάρχες και δημάρχους. Ελπίζω και αυτή και την επόμενη Κυριακή να κάνουν τη σωστή επιλογή. Ελπίζω οι επιλογές τους να βοηθήσουν την ανάπτυξη και την απασχόληση».
Βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στους δημοσιογράφους,  συνδικαλιστές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.
Μάλιστα κατά την αποχώρησή του ένας συνδικαλιστής φώναξε "έξω οι κλέφτες", ενώ τα πυρά δέχτηκαν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συνόδευαν τον  Βενιζέλο.
«Τρώγατε με δέκα μασέλες» φώναζαν προς τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών για να εκτονωθεί η κατάσταση...
Δείτε το βίντεο:

Στο μεταξυ στελέχη των ΑΝΕΛ που ακολούθησαν τον Πάνο Καμμένο, σε όλες τις περιοδείες του στην Ελλάδα,διέρρεαν χθες το βράδυ ότι εκτιμούν Σαμαράς και Ν.Δ. πιθανότατα θα είναι το τρίτο κόμμα σ΄αυτές τις εκλογές!
Όπως λένε , σε όλες τις περιοχές που πήγαν διαπίστωσαν ότι στους εκατό δεξιούς- συντηρητικούς, ο Σαμαράς «κρατάει» λιγότερους από είκοσι και ταυτόχρονα υπάρχει εμφανής άνοδος της Χρυσής Αυγής σε πολύ μεγάλα ποσοστά.
Τα στελέχη των ΑΝΕΛ, εκτιμούν ότι θα ανέβουν πολύ τα ποσοστά του κόμματος τους και θα περάσουν το 7,5%-8.5%. Υπάρχει εμφανής πλέον, σε ολόκληρη τη χώρα- όπως λένε- απόρριψη του δικομματισμού και αποστροφή τόσο για τον Σαμαρά, όσο και για τον Βενιζέλο.
Τι απ'ολα αυτά θα συμβεί; Κοντός ψαλμός αλληλούϊα. Ο κύβος ερρίφθη το βράδυ θα έχουμε μια πρώτη εικόνα.Αλλά όπως έλεγε και στο ομότιτλο βιβλίο του ο H.G.Wells "The Shape of the things to come" δηλαδή "η μορφή των γεγονότων που έρχονται", έχει αρχίσει να γίνεται διακριτή, και εάν παραφράσουμε και το μετατρέψουμε σε "η βοή των γεγονότων που έρχονται" ήδη ακούγεται...θόρυβος.
Οι εκλογές αυτές θα φέρουν ανατροπές.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...