Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Πλύση εγκεφάλου: Η οικογένεια της δασκάλας που δολοφονήθηκε μέσα στο σχολείο από Μαροκινή, παρενέβη ώστε το κράτος να δώσει χαρτιά σε οικογένεια παράνομων μεταναστών!

Γράφει το RTL: Μήπως η δολοφονία της Γαλλίδας δασκάλας από το Albi, έχει κάποιο ρόλο στην χορήγηση νόμιμων χαρτιών σε μια οικογένεια από το Μπενίν (χώρα της Δυτικής Αφρικής);

Η δασκάλα, Fabienne Terral-Calmes, μητέρα δύο παιδιών, αγωνιζόταν για τρία χρόνια, προκειμένου αυτή η οικογένεια, με πέντε παιδιά τα οποία είχαν εγγραφεί στο σχολείο της, να αποκτήσουν τα χαρτιά τους. Είναι πλέον τετελεσμένο γεγονός: ο υπουργός Παιδείας Benoît Hamon, επιβεβαίωσε την είδηση ​​στο RTL.

Λίγες μέρες νωρίτερα, αυτή η οικογένεια είχε λάβει ειδοποίηση να εγκαταλείψει την γαλλική επικράτεια. Ωστόσο, το γαλλικό κράτος ανέτρεψε την απόφαση επειδή οι ​​συγγενείς της δολοφονημένης δασκάλας παρενέβησαν και ζήτησαν από το Νομάρχη του Tarn να επικυρώσει τη δέσμευση της κόρης τους.

«Το βρίσκω υπέροχο, αξιοσημείωτο, ότι οι γονείς που έχασαν την κόρη τους υπό τρομερές συνθήκες όταν συναντήθηκαν με το νομάρχη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν να πουν: «Κάντε κάτι για αυτή την οικογένεια που βρίσκεται σε κίνδυνο», αναφώνησε η Dominique που αγωνίστηκε στο πλευρό της Fabienne για την νομιμοποίηση της οικογένειας των αλλοδαπών.

Ορισμένα από τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από την είδηση :

- Διάολε, πόσο ηλίθιοι είναι οι λευκοί Γάλλοι!

- Ήθελε ποικιλομορφία, την ήθελε τόσο πολύ και πέθανε γι’ αυτήν.

-Θεέ μου, η ηλιθιότητα όπως αυτή θα έπρεπε να απαγορεύεται.

- Λαθρομετανάστες, τώρα ξέρετε. Για να πάρετε αμνηστία, πιάστε φίλη μια δασκάλα-που αγωνίζεται για το σκοπό σας- άστε την να δολοφονηθεί από έναν αλλοδαπό μιας εθνοτικής ομάδας διαφορετικής από τη δική σας, ο οποίος έχει ήδη περάσει χρόνο σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο, πηγαίνετε λουλούδια (που θα έχετε αρπάξει από κάποιο πάρκο της πόλης) στους γονείς της, ενώ θα πλέκετε το εγκώμιο της νεκρής κόρης τους. Μέσα σε μια εβδομάδα, το κράτος θα σας έχει δώσει τα χαρτιά σας.

- Ο λύκος καταβροχθίζει το αρνί. Οι συγγενείς του αρνιού ζητούν εξηγήσεις: αν η κόρη μας καταβροχθίστηκε, είναι λόγω κάποιας παρεξήγησης μεταξύ του λύκου και της ίδιας. Ας καλωσορίσουμε και ας αναθρέψουμε τα μικρά λυκάκια, ας μεγαλώσουμε μαζί, και η ζωή θα είναι υπέροχη! Λίγο αργότερα, τα μικρά λυκάκια –μεγάλωσαν και καταβρόχθισαν όλο το κοπάδι των προβάτων. Έτσιλειτουργεί η φύση.


ΚΟ: Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί δεν δίνεται μια φωτογραφία της δολοφόνου; Ούτε καν τα πλήρη στοιχεία της δεν υπάρχουν. Αν δεν ήταν αλλοδαπή θα υπήρχε η ίδια αντιμετώπιση; Είναι υπεράνω όλων οι αλλοδαποί σήμερα; 


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...