Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Μουγκάμπε: «Έξω οι λευκοί από την γη μας!» (Κάμερον: «Λιγότεροι λευκοί στη βουλή μας!»)


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thezimmail.co.zw, ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε* δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέπεται στους Λευκούς να κατέχουν γη στη Ζιμπάμπουε.

«Ήμουν με τον πρόεδρο του κόμματος της δυτικής επαρχίας τηςMashonalandTemba Mliswa και μου έδωσε μια λίστα με τους 35 λευκούς αγρότες που ακούμε ότι είναι ακόμα στη γη μας. Μου λένε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις προστατεύονται από υπουργούς και πολιτικούς στις συγκεκριμένες εκλογικές περιφέρειες τους. Αυτό είναι λάθος και δεν θα το επιτρέψουμε».

«Δεν θα έχουμε κανένα έλεος για τους λευκούς ανθρώπους σε ό, τι αφορά τη γη, δεν μπορούν να κατέχουν τα εδάφη μας».

«Τους θέλετε στη γη;» ρώτησε ο Μουγκάμπε το πλήθος. Σύμφωνα με την thezimmail.co.zw, η πλειοψηφία του πλήθους απάντησε «όχι!»

«Όσο για τους υπουργούς, θα ασχοληθώ με αυτούς, αλλά ακούω επίσης ότι παραδοσιακοί ηγέτες, σε ορισμένες περιπτώσεις προστατεύον τους λευκούς. Δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να κατέχουν γη. Όχι! Μπορούν να κατέχουν περιουσίες και εργοστάσια σύμφωνα με τους δικούς μας νόμους, αλλά όχι ένα κομμάτι γης».

«Θέλουμε με τους νόμους μας να δείξουμε ότι η Ζιμπάμπουε έχει πραγματικά επιστρέψει στους ιδιοκτήτες της και οι λευκοί δεν θα έρθουν ποτέ πίσω».

Το 2011, υπήρχαν περίπου 300 λευκοί αγρότες στη Ζιμπάμπουε, αναφέρει σχετικά η telegraph.co.uk.

Το 1945, οι Λευκοί εκτιμάται ότι ήταν περίπου το 10% του πληθυσμού. Σήμερα η Ζιμπάμπουε είναι 99,7% μαύροι, που σημαίνει Ασιάτες, Λευκοί και μιγάδες κάνουν το 0,3% του πληθυσμού. Η Ζιμπάμπουε θεωρείται μια από τις πιο φτωχές χώρες του κόσμου.

Προφανώς, δεν κατηγορήθηκε ο πρόεδρος από κανέναν ότι έκανε «ρατσιστικές δηλώσεις». Ότι επενδύει στον «ρατσισμό», στον «λαϊκισμό» και στην «ξενοφοβία» για να επιβιώσει πολιτικά. Ότι χρησιμοποιεί «ρητορική μίσους». Δεν ασχολήθηκε καμία οργάνωση «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» μαζί του. Στην χώρα του δεν υπάρχουν «αντιρατσιστές» μαύροι. Ούτε και σε όλη την Αφρική. Που να λένε ότι πρέπει να έχουν οι χώρες «ανοικτά σύνορα» και να αγκαλιάσουν την πολυπολτισμικότητα και το «ανακάτεμα των φυλών».

Μόνο οι λευκές χώρες έχουν αυτή την «φώτιση». Είναι τόσο «φωτισμένες» που επιζητούν την αυτοκτονία τους – μέσω της αντικατάστασής τους με άλλες φυλετικές ομάδες.

Diversity is a code for White genocide” – «Η ‘ποικιλομορφία’ είναι ένας κωδικός για την Γενοκτονία των Λευκών».


«Οι βουλευτές δεν αντιπροσωπεύουν το λαό της Βρετανίας σωστά επειδή είναι πάρα πολύ λευκοί», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κάμερον.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε ότι πρέπει να γίνουν πολλά στο να ενθαρρυνθούν περισσότεροι άνθρωποι από εθνοτικές μειονότητες να μπουν στη Βουλή».

Ο Κάμερον έκανε τα σχόλια αυτά σε ένα πρόλογο στο «Ουράνιο Τόξο πάνω από Westminster» (“Rainbow over Westminster”), που γράφει για την αύξηση του αριθμού των βουλευτών που είναι μαύροι ή προέρχονται από εθνικές μειονότητες.

Στον πρόλογό του, ο Κάμερον γράφει ότι το βιβλίο «χρησιμεύει ως μια υπενθύμιση - ότι πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα».

«Το Κοινοβούλιό μας εξακολουθεί να μην αντιπροσωπεύει αρκετά την χώρα που ζούμε σήμερα.

«Δεν πρέπει απλά να θεωρούμε ότι αυτό θα διορθωθεί μόνο του με την πάροδο του χρόνου. Η ιστορία δεν γράφεται για μας:γράφεται από εμάς».

Το ένα τέταρτο όλων των παιδιών κάτω των 10 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο προέρχονται από εθνοτικές μειονότητες.Αντίθετα, το 95 τοις εκατό των ανθρώπων ανά ηλικίας άνω των 60 είναι λευκοί.

Το "Συντηρητικό" Κόμμα βάζει τα δυνατά του για να αγγίξει ομάδες μαύρων και εθνοτικών μειονοτήτων, χωρίς να προβαίνει δημόσια σε τέτοιες κινήσεις. [Στις παρακάτω φωτογραφίες ενδεικτικά δύο σύγχρονοι "δεξιοί" ηγέτες με το νέο τους λαό"πληθυσμό"].


 ΚΟ: Διάβασε:


Έχω την εντύπωση ότι στο παρδαλό πουκάμισό του ο πρόεδρος έχει το πρόσωπό του!
 * Για τον 90χρονο σήμερα Ρόμπερτ Μουγκάμπε - «αδίστακτο δικτάτορα» για πολλούς που καταφέρνει να βρίσκεται με… όχι τόσο δημοκρατικούς τρόπους στην εξουσία από το 1980, που ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα επηρεασμένος από τον παναφρικανισμό και το μαοϊσμό και ο οποίος έγινε πρόεδρος της Δημοκρατίας την 31η Δεκεμβρίου 1987 φροντίζοντας να φυλακίσει τον προκάτοχό του Κανάαν Μπανάνα με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας, την οποία έχει απαγορεύσει με νόμο από το 1995, χαρακτηρίζοντας τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες«χειρότερους από τα γουρούνια», που έχει κατηγορηθεί για εκλογική νοθεία, περιπτώσεις καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και ρατσισμό (ενάντια στους λευκούς) - διάβασε στο ΒΗΜΑ: Ρόμπερτ Μουγκάμπε: Αφρικανός δικτάτορας ετών 89 - Κυβερνά τη Ζιμπάμπουε από το 1980 με «όπλο» τη βία και τη νοθεία και στο ΕΘΝΟΣ:  Ο Ελληνας βουλευτής στο πλευρό του Μουγκάμπε.

Όσοι βιαστούν να αντιπροτείνουν ότι οι Λευκοί στην Ζιμπάμπουε είναι «κακοί» γιατί υπήρξαν αποικιοκράτες, ενώ οι Μαύροι και γενικότερα οι μη Λευκοί της Ευρώπης είναι «καλοί», γιατί είναι «ταλαίπωροι οικονομικοί μετανάστες», ας αντιληφθούν ότι η επίθεση του Μουγκάμπε γίνεται στους «Λευκούς» γενικά και όχι στους «αποικιοκράτες» ή έστω στους αγγλοσάξονες (δες και το παραπάνω άρθρο του ΕΘΝΟΥΣ για τον Έλληνα φίλο του Μουγκάμπε), υποδεικνύοντας τον παράγοντα Φυλή ως το κέντρο του «κακού». Κάτι ανάλογο φυσικά, θα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τους επαγγελματίες «ευαίσθητους» και «αντιρατσιστές». Π.χ. η φράση «γεμίσαμε μαύρους» ή η φράση «Αλβανός σκότωσε ηλικιωμένο» είναι «απαράδεκτες», διότι ενισχύουν τα «ρατσιστικά στερεότυπα» στον ελληνικό λαό, ενώ προτιμώνται ουδέτερες – άχρωμες φράσεις του στυλ «νεαρός εγκληματίας» ή γενικότητες όπως «στην Αθήνα υπάρχει πρόβλημα εγκληματικότητας», χωρίς να αναφέρεται η αιτία, η συμβολή των αλλοδαπών στην αύξηση της εγκληματικότητας, η ταυτότητα του δράστη ή των δραστών και λοιπά.

Επίσης, με πρόσχημα τον «ανθρωπισμό» και κατόπιν ασφυκτικών πιέσεων από το «αόρατο» Νεοταξικό Διευθυντήριο, συντελείται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα, μία αντικατάσταση πληθυσμού. Χωρίς να ρωτηθεί ο «κυρίαρχος λαός» φυσικά. Το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και το «δικαίωμα του κάθε λαού να διαφεντεύει τον τόπο του» αποτελούν παρωχημένα «επικίνδυνα» συνθήματα που ίσως κάποτε ενέπνευσαν «σοσιαλιστές», αλλά τώρα φέρνουν αναγούλα στους θλιβερούς επιγόνους τους και στους προσκυνημένους δήθεν «αντιπάλους» τους.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

http://redskywarning.blogspot.gr/2014/07/blog-post_3148.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...