Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ επιτρέπουν να αμφισβητούνται μόνο οι γενοκτονίες των Ελλήνων!


NΔ και ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να αναγνωρίσουν οποιαδήποτε
γενοκτονία στον πλανήτη εκτός αυτών που υπέστησαν οι Έλληνες.

Μετά από διαφωνίες και συζητήσεις που διήρκεσαν σχεδόν ενάμιση χρόνο Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ κατέληξαν σε συμφωνία για το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται να προωθηθεί στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Τα Νέα», στο νομοσχέδιο θα υπάρχουν τρεις σημαντικές διατάξεις, αλλά και μια εκκρεμότητα που παραπέμπεται σε επόμενη φάση.

Το νομοσχέδιο θα τιμωρεί αυστηρά την άρνηση του Ολοκαυτώματος, θα προβλέπει μέχρι τρία χρόνια φυλάκιση για ρατσιστικές επιθέσεις, ενώ θα υπάρχει ποινική προστασία για τους ομοφυλόφιλους ως θύματα ρατσιστικής βίας.

«Παγώνει» όμως για την ώρα το θέμα του Συμφώνου Συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια.

Εάν ακόμα δεν έχει αλλάξει η διάταξη που ΔΕΝ αναγνωρίζει τις γενοκτονίες του Μικρασιατικού Ελληνισμού, των Ποντίων και των Αρμενίων, όλα τα σωματεία των Ποντίων και των Μικρασιατών Ελλήνων αλλά και των Αρμένιων που διαβιούν στην χώρα και ειναι πια Έλληνες πολίτες, πρέπει να αντιδράσουν και να πράξουν ανάλογα.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η Αλήθεια δεν φοβάται την Έρευνα απαντούμε εμείς!

Γιατί αποκρύπτουν τις έρευνες που έχουν γίνει και αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων; Γιατί πρέπει να ποινικοποιείται ΜΟΝΟ το Ολοκαύτωμα των Εβραίων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...