Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Antifa: Με τους Εβραίους είμαστε μαζί!
Ομάδα αριστεριστών πήγε να συμπαρασταθεί στην διαμαρτυρία παλαιστινιακών
οργανώσεων έξω από το Ίδρυμα Κακογιάννη, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να απαιτήσουν τον τερματισμό της προκλητικής συνεργασίας του με το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ.

Άμεσα όμως οι γνωστοί «αντιφασίστες» έστειλαν αντιπροσωπεία, όχι για συμπαράσταση όπως περίμεναν οι συγκεντρωμένοι, αλλά για να πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση ενάντια στους Παλαιστίνιους.


Ξεδίπλωσαν μια ισραηλινή σημαία(!) και ένα πανό που έγραφε «Κάτω ο δεξιός και ο αριστερός αντισημιτισμός», μαζί με ένα σήμα αντιφασιστικής δράσης πάνω σε μια μαυροκόκκινη σημαία φωνάζοντας παράλληλα το σύνθημα «Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες». Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι μαυροκόκκινοι αντιφασίστες παίρνουν θέση υπέρ των σιωνιστικών αφεντικών τους. Μετά την αντισυγκέντρωση έβγαλαν και ανακοίνωση υπερασπιζόμενοι την κίνησή τους χαρακτηρίζοντας παράλληλα τους συγκεντρωμένους ως αντισημίτες, εθνικιστές και ναζί. Παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα και μερικά συνθήματα που συμπεριλαμβάνονται.
"...Συγκεντρώσεις σαν τη σημερινή, που γίνεται έξω από το Ίδρυμα Κακογιάννη, για να σαμποτάρουν ή, όπως έλεγαν και οι ίδιοι οι γερμανοί ναζί, οι εμπνευστές τέτοιων δράσεων, να μποϊκοτάρουν τα θέατρα, τα προϊόντα ή σε άλλες περιπτώσεις τις ακαδημαϊκές κοινότητες που είναι εβραϊκής ή και ισραηλινής καταγωγής, δεν αποτελούν βέβαια παρά μέτρα διακρίσεων εις βάρος χιλιάδων ατόμων με μόνο κριτήριο την εβραϊκή και ισραηλινή καταγωγή τους..."


ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ!
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ 100 ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ!
ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΥΜ!


Υ.Γ. Άξιος ο μισθός σας, περαιτέρω σχόλια περισσεύουν…

http://elnewsgr.blogspot.gr/2014/09/blog-post_897.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...