Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ο πατριωτισμός είναι το καταφύγιο των απατεώνων!


Επίκληση στο πατριωτικό καθήκον των Ελλήνων φορολογουμένων έκανε η  αναπληρώτρια
υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και ζήτησε να πληρωθούν φόροι και να ρυθμιστούν οι οφειλές.

Η αναπληρώτρια υπουργός πιο συγκεκριμένα ζήτησε άμεσα οι πολίτες  να προστρέξουν να ενταχθούν στη ρύθμιση με τις 100 δόσεις όλοι όσοι χρωστούν στην εφορία, αλλά και να πληρώσουν όσοι δεν πλήρωσαν ακόμα τον ΕΝΦΙΑ και τον ΦΠΑ Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου, ενώ παρουσίασε και ένα δραματικό τοπίο αναφορικά με το πώς πηγαίνουν τα φορολογικά έσοδα τους τελευταίους μήνες. Οι αλλαγές και φοροελαφρύνσεις όμως που εξήγγειλε η κυρία Βαλαβάνη, θα εξειδικευτούν και θα εφαρμοστούν στο β΄εξάμηνο του 2015 ή από το 2016.

Έτσι λοιπόν αναδεικνύεται στο επίκεντρο η αγαπημένη στους αριστερούς ρήση ότι ο πατριωτισμός είναι το καταφύγιο των απατεώνων. Αυτοί οι οποίοι έταξαν λαγούς με πετραχήλια για να εκλεγούν, αυτοί οι οποίοι εάν τολμούσε η προηγούμενη κυβέρνηση να πεί κάτι τέτοιο θα είχαν βγεί στα μπαλκόνια και στις πλατείες, τώρα έρχονται να γίνουν "τιμητές" του πατριωτισμού.

Φυσικά αυτού του είδους ο πατριωτισμός είναι άμεσα συνδεδεμένος με την αριστερά στην εξουσία. Γιατί μόνον τότε οι αριστεροί νοιώθουν πατριώτες. Μέχρι να γίνουν δεν θεωρούν τον πατριωτισμό παρά μία "συντηρητική προγονοπληξία". Ή πολύ απλά ταυτίζουν την πατρίδα με τα δικά τους νεφελώδη ιδανικά που ουδεμία σχέση έχουν με τον πραγματικό πατριωτισμό, την αγάπη προς ένα ενιαίο σύνολο ανθρώπων που δεν διαχωρίζεται με βάση τάξεις.

elkosmos.gr

1 σχόλιο:

  1. Οταν με περισσο θράσος μας ανακοινωνεις οτι οι κακοπληρωτες που (ενω μπορουσαν και ωφειλαν) δεν κατεβαλαν τις υποχρεωσεις τους προς το κρατος , θα εχουν εκπτωση 50% , το μόνον που πετυχαινεις ειναι να κανεις και οσους ηταν συνεπεις , δηλαδη ΜΑΛΑΚΕΣ , να ακολουθησουμε τις οδηγιες σου για να εχουμε και εμεις ισοτιμη συμπεριφορα , δηλαδη , εκπτωση 50%. Που ακουσθηκε , υπουργος να επιβραβευει τους μπαταχτσηδες ; Λιγη τσίπα ρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...