Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Αλβανοί εργάτες σκότωναν τους Έλληνες εργοδότες τους και τους λήστευαν!


Η γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας απέδωσε καρπούς - Τα στοιχεία που έδεσαν τους δράστες και οδήγησαν στη σύλληψή τους...




Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αδίστακτων δολοφόνων ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Νάξο, η 59χρονη ζωγράφος Κατερίνα Ζαζάνη. Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο Αλβανοί την σκότωσαν και έφυγαν από το νησί πριν εγκλωβιστούν από την αστυνομία.



Ο ένας εκ των δύο δραστών, που διέμενε σε γειτονικό χωριό, εκτελούσε εργασίες στο σπίτι της και όταν η γυναίκα του ζήτησε να σταματήσει η συνεργασία τους, άρχισε να οργανώνει τη δολοφονία της, που τελικά διέπραξε με τον συνεργό του. Από εκείνη τη στιγμή η αστυνομία άρχισε να συγκεντρώνει στοιχεία και 15 αστυνομικοί ασχολούνται αποκλειστικά με τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.



Όπως διαπιστώθηκε οι δύο δράστες σκότωσαν άλλα δύο άτομα, επίσης πρώην εργοδότες τους, στην Καλαμάτα και στην Τρίπολη! Οι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από ίχνη dna και δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν τόσο στους χώρους των σπιτιών όσο και στην καρέκλα όπου βρέθηκε δεμένη και νεκρή η άτυχη ζωγράφος στην Νάξο.



Οι δολοφόνοι εμφανίζονταν ως περιστασιακοί εργάτες, κέρδιζαν την εμπιστοσύνη των εργοδοτών τους και κάποια στιγμή τους σκότωναν για να τους ληστέψουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, οι αδίστακτοι εγκληματίες εντοπίστηκαν σε χωριό της Αχαίας και συνελήφθησαν...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=377494&catid=4

14 σχόλια:

  1. ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΗΠΙΤΑΡΕΟΙ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΣΙΓΑΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΑΛΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακα τα ψεματα πρεπει να αρχισουνε να βλεπει η κυβερνηση το θεμα τις θανατικης ποινης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΔΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ,ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΄ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ....ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ , ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΥΣ ΧΩΡΑΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ...Ή ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οσοι τους προσλαβανουν καλα να παθουν ας παρουν ελληνες αλλα οχι πρεπει να πληρωσσουν λιγο παραπανω ενω οι αλβανοι ειναι σικ κα (φτηνοι) μονο τη ζωη τους παιρνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΟΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι γυναίκες τους παντρεύονται ηλικιωμένους, μετά από 1 χρόνο τους φευγατίζουν.... αιωνία τους η Μνήμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι καημενοι οι οικονομικοι μεταναστες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.Αλλα εμεις πρεπει να τους βοηθαμε.Ε,τωρα αν σκοτωνουν και κανεναν απο εμας δεν πειραζει μωρε καλη καρδια.Ρε αντε γ........ε σκατογαμοσκιπταρια.Τραβατε πισω στον βουρκο σας γουρουνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε απογονοι ζητιανων γιδοβοσκων βρηκατε την ευκαιρια τωρα να βλαψετε και να ατιμασετε την βασανισμενη και παναρχαια φυλη των Ελληνων τωρα στην πιο τραγικη φαση της ιστοριας της.

    Επι Βυζαντιου η αθλια και ατιμη φυλη σας ηρθατε απο τις στεππες του Βορειου Καυκασου ως μεταναστες ζητιανοι στην περιοχη που κατοικειτε σημερα και ζητησατε από την αυτοκρατορια μας προστασια..
    Οταν ο στρατος μας ηταν απασχολημενος με τι εισβολες των Γοτθων, Αβαρων, Βουλγαρων και αλλων βαρβαρων, εσεις παιρνατε την θαρρος και κατεβαινατε από τα βουνα σας και κανατε πλιατσικο, λεηλασιες και σφαγες αμαχου πληθυσμου σε ολη την Ελλαδα.

    Επι τουρκοκρατιας για να ευχαριστησετε τους αγαπημενους σας αφεντες τους τουρκους ειχατε ένα ατιμο ρολο επι 400 χρονια το σας δινουν οπλα γιαχνα καταστελετε και να πνιγετε στο αιμα ολες τις μικροεπαναστασεις που εκαναν οι Ελληνες.
    Από τα αιμοδοψη βρωμοχαιρα εσας χαθηκαν τριπλασιες ψυχες Ελληνων παρα από τους οθωμανους

    Το 40 ο τιποτενιος σας στρατος επρεπε να πολεμα ταυτοχρονα μαζιιμε Ιταλους, Γερμανους και Βουλγαρους, για να τολμησετε θρασιδειλα υποκειμενα να μπορεσετε να σηκωσετε ντουφεκι εναντιων Ελληνων.

    Σημεραεχετευπο την κατοχη σας τα ελληνικα εδαφη της Βορειας Ηπειρου και καταπιεζετε βαβναυσα τους Ελληνες Βορειοηπειρωτες, των οποιων νωπες είναι ακομα οι σφαγες που τους κανατε επι κτηνους Χοτζια.

    Δεν εχει οριο η ατιμια και αδηφαγια σας απειλειτε την εδαφικη ακετρεοτητα της πατριδας μου απαιτωντας με θρασος και αλλα ελληνικα εδαφη, επικαλουμενοι την ολιγαριθμη γλωσσικη μειονοτητα των τσαμηδων που οι σκοτεινοι ανθελληνικοι κυκλοι την εκαναν συμμαχο σας

    Ρε ατιμοι και αχαριστοι τουρκαλβανοι εαν δεν ηταν η Ελλαδα να σας δωσει δουλειες και πεδιο για την ζημιογονα μαφια σας θα εισασταν ακομα ρακενδυτοι ληστοσυμμοριες τσοπανηδων και αν δεν ηταν οι ΗΠΑ να σας χρησημοποιησουν για τα συμφεροντα τους, οι Σερβοι θα σας εξαφανιζαν από τον χαρτη

    Εμεις οι Ελληνες διαπρεψασμε στο εξωτερικο σε ολους τους τομεις από πρωταθλητες μεχρι επιστημονες και εφευρετες, ενώ εσεις διαπρεψατε μονο στην Ευρωπη ως αλβανικη μαφια.

    Το χολυγουντ από την δεκαετια του 50 μεχρι σημερα γυρισε περι τις 500 ταινιες ειτε για αρχαιους ειτε για συγχρονους Ελληνες, αλλα σας εκανε την χαρη και γυρισε μια τριλογια το Taken, εκει δειχνει τις εθνικες σας ασχολειες στις απαγωγες, στο εμποριο ναρκωτικων και λευκης σαρκως και ανθρωπινων οργανων αλλα και το ποσο δειλοι, βαναυσοι και ατιμοι εισατε, μεχρι που σας ξεπαστρευει ο Liam Neelson.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πώ πώ, μα τόσος ρατσισμός; Πείτε τα αυτά σε όλους τους έλληνες της αλλοδαπής. Λές και έλληνες δεν σκοτώνουν, βιάζουν, κλέβουν. Κοιτάξτε τριγύρω σας ασχετίλες. Δημήτρης, έλληνας που ζεί στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πώ πώ, μα τόσος ρατσισμός; Πείτε τα αυτά σε όλους τους έλληνες της αλλοδαπής. Λές και έλληνες δεν σκοτώνουν, βιάζουν, κλέβουν. Κοιτάξτε τριγύρω σας ασχετίλες. Δημήτρης, έλληνας που ζεί στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ αγαπολογε του κωλου,πηγαινε κανε καμια εξεταση dna για να μαθεις ποιος πραγματικα εισαι γιατι για ''Δημητρης''που παρουσιαζεσαι.....,ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ!!Και αν(που δεν το πιστευω),αλλα λεω,αν εισαι ελληνας,τοτε ευχομαι ολοψυχα να παθεις μαζεμενα αν ειναι εφικτο,ολα οσα εχουν παθει στα χερια τους διαφοροι συμπατριωτες μου.Δλδ πρωτα να σε σπασουν στο ξυλο,μετα να βιασουν μπροστα στα ματια σου οποιον-ους αγαπας,μετα εσενα κ στο τελος να σε αποκεφαλισουν με παλιο σουγια.Αλλα εσυ εχεις φτασει σε τετοια πνευματικα μετρα που δεν θα τους κρατησεις κακια κ παλι ε? Α ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ,επειδη δεν συμπονεσες τον διπλανο σου,ετοιμασου να τα παθεις ολ'αυτα στην ΚΟΛΑΣΗ,ΑΙΩΝΙΑ.ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ!!Εκτος κι αν μετανοησεις ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...