Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Αποκεφαλισμοί για μαγεία και εκτελέσεις για κλοπή απ' το Ισλαμικό ΚράτοςTo Iσλαμικό Κράτος με την κατηγορία της άσκησης της μαγείας αποκεφάλισε σε δυτική
περιοχή της Ράκκα έναν άνδρα.Ο δήμιος είναι μασκοφόρος.Το θύμα είναι πισθάγκωνα δεμένο και το κεφάλι του έχει τεθεί σε κούτσουρο για να διευκολυνθεί ο αποκεφαλιστής.Η εκτέλεση είναι δημόσια.Παρακολουθούν και μικρά παιδιά.Προηγήθηκε σαριακή δίκη και κάποιος αναγνώνει την απόφαση.

Η ίδια οργάνωση εκτέλεσε δια πυροβολισμών και στη συνέχεια σταύρωσε προς παραδειγματισμό 4 άτομα στο Χαλέπι με την κατηγορία της κλοπής.Η εκτέλεση είναι δημόσια και γίνεται με την παρουσία και παιδιών.

Πίσω από τα θύματα κάποιος κρατάει ένα χαρτόνι που αναγράφεται η κατηγορία. Ο δήμιος είναι μασκοφόρος και το θύμα έχει μπαναταρισμένα τα μάτια.

Ο εκτελεστής του ρίχνει εν ψυχρώ με το πιστόλι πισώπλατα στο κεφάλι. Η ίδια σκηνή θα επαναληφθεί και με τους υπολοίπους.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΣΟΣΧΗ +18

http://dimpenews.com/2015/02/07/h-isis-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...