Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Οι ΗΠΑ ενισχύουν επίσημα τους τζιχαντιστές αποκεφαλιστές

Η φώτο είναι απ' την διαλυμένη Συρία.. ΗΠΑ και Ισραήλ διέλυσαν την Συρία χωρίς να αναμειχθούν οι στρατοί τους.. Απλά χρηματοδότησαν τους Ισλαμιστές της αντιπολίτευσης...

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ- State Department-  ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι
μαζί με το Κογκρέσο προτίθεται να παρέχει σχεδόν 70 εκατομμύρια δολάρια για την υποστήριξη της λεγόμενης «ήπιας» ισλαμικής αντιπολίτευσης στη Συρία, προκειμένου να ενισχυθούν για την ανατροπή του προέδρου της χώρας, Μπασάρ αλ Άσαντ, αυτό αναφέρει ισραηλινό δημοσίευμα βασισμένο σε πληροφορίες από το κανάλι ‘Al Arabiya’.

«Σήμερα, έχω την ευχέρεια να ανακοινώσω ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός: η διοίκηση εργάζεται με το Κογκρέσο, για την παροχή σχεδόν $ 70 εκατομμυρίων ως ξένη βοήθεια για να στηρίξουμε όλο το φάσμα της μέτριας συριακής αντιπολίτευσης», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, John Anthony Blinken, στην ομιλία του, η οποία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του State Department.

«Με αυτήν την πρόσθετη χρηματοδότηση από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς τους αντάρτες προκειμένου να εκπληρώσουν την επανάστασή τους, το συνολικό ποσό  ανέρχεται σχεδόν στα 400 εκατομμύρια δολάρια», είπε ο Blinken.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια δεξίωσης για τον εορτασμό της τέταρτης επετείου της συριακής εξέγερσης, η οποία ξεκίνησε έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο που σκότωσε περισσότερους από 210 χιλιάδες ανθρώπους, γράφει το δημοσίευμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

1 σχόλιο:

  1. Η συμμορία των αντίχριστων "περιούσιων" σατανιστών-παρασίτων-τοκογλύφων της jew york , συνεχίζει ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ πλέον να χρηματοδοτεί και να εξοπλίζει το "αγαπημένο τους παιδί" το αντίχριστο,μισαλόδοξο, φανατισμένο, σκοταδιστικό ισλάμ.....

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...