Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο αστυνομικός που συνέλαβε τους Ισραηλινούς πράκτορες λίγο μετά τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους σπάει την σιωπή του!

Ο αστυνόμος του New Jersey υπεύθυνος για την σύλληψη των 5 Ισραηλινών που βιντεοσκοπούσαν και γιόρταζαν την ώρα που οι Δίδυμοι Πύργοι καιγόταν, έσπασε την σιωπή του και συμφώνησε να δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη στο American Free Press στις 16 Σεπτεμβρίου.

Καθώς οι αναγνώστες του AFP, είναι αναμφισβήτητα ενήμεροι, αυτοί είναι οι ίδιοι Ισραηλινοί που εργάζοταν υπο την διεύθυνση της Urban Moving Systems, μια εταιρεία καθρέπτης της Mossad στο επίκεντρο της Ισραηλινής συμμετοχής στις επιθέσεις της 11/9.
Ο αρχιφύλακς Scott DeCarlo δεν έχει μιλήσει ποτέ στα ΜΜΕ σχετικά με τις λεπτομέρειες της ημέρας εκείνης εκτός απο δυο εμφανίσεις 30 δευτερολέπτων σε βίντεο στο διαδίκτυο απο μη καθορισμένες πηγές. Στην πραγματικότητα, ο DeCarlo επιβεβαίωσε οτι αυτή είναι η πρώτη και τελευταία συνέντευξη που θα παραχωρήσει πάνω στο θέμα αυτό.
Ο DeCarlo αποκάλυψε στο AFP κρυφές λεπτομέρειες σχετικά με τα γεγονότα της 11/9 που τα κατεστημένα ΜΜΕ θα έπρεπε να είχαν αποκαλύψει πριν απο 10 χρόνια.
Παρόλο που δεν προβλεπόταν να εργαστεί την ημέρα εκείνη, ο DeCarlo ανέφερε οτι στάθηκε στην εθνική οδό για να αποτρέψει την κυκλοφορία στην είσοδο της Νέας Υόρκης.
«Υπήρχε επιφυλακή για ένα ιδιαίτερο βάν, ίσως γεμάτο εκρηκτικά,» εξήγησε ο DeCarlo,«που θα μπορούσε να κατευθυνόταν στην γέφυρα George Washington για να την καταστρέψει.»
Ο DeCarlo εξήγησε: «Αυτό(το ύποπτο βάν) έτυχε να έρθει προς το μέρος μας, έπιασα τον αρχιφύλακά μου (ο DeCarlo ήταν αστυφύλακας εκείνο τον καιρό) και είπα: «Κοίτα αυτό είναι το βάν που ψάχνουμε.» Δεν ήταν ακριβώς η ίδια πινακίδα κυκλοφορίας που είχε γίνει καταγγελία – διέφερε σε ένα αριθμό – αλλά είπα: «Αυτό πρέπει να είναι..είναι πολύ κοντά.»
Συνέχισε: «Το βάν ερχόταν απο το φραγμό του N.J. και προσπαθούσε να πάρει τη διαδρομή 3. Η κυκλοφορία διεξαγόταν με 2 μίλια την ώρα, οπότε σταθήκαμε μπροστά απο το βάν με τα παπούτσια, προτείναμε τα όπλα και το σταματήσαμε.»
Και οι 5 Ισραηλινοί κατάσκοποι αρνήθηκαν να βγούν απο το όχημα, οπότε ο DeCarlo αναγκάστηκε να τους βγάλει με τη βία.
«Τους ζητήσαμε να βγούν απο το βάν, αλλά δεν υπάκουσαν,» είπε. «Έτσι.. αναγκαστήκαμε να τους βάλουμε χειροπέδες και το κάναμε όσο πιο γρήγορα γινόταν.»
Το AFP ζήτησε απο τον DeCarlo  να εξηγήσει γιατί κατα την άποψή του οι Ισραηλινοί αρνήθηκαν να υπακούσουν στις εντολές. Ο DeCarlo δεν ήταν σίγουρος, αλλά ρώτησε τον αρθρογράφο «Σου έβαλαν ποτέ το πιστόλι στον κρόταφο;» (Σ.Α: Ο DeCarlo με αυτή την έκφραση εννοεί ότι οι Ισραηλινοί δεν ήταν κάτι το συνηθισμένο γιατί αν δεν είναι κάποιος ειδικά εκπαιδευμένος δεν μπορεί να παραμείνει ψύχραιμος όταν του βάζουν ένα πιστόλι στο κεφάλι. Μόνο πράκτορες παιρνούν τέτοιες δοκιμασίες και είναι σε θέση να παραμένουν ψύχραιμοι).
Ο DeCarlo περιέγραψε τι συνέβη όταν οι κατάσκοποι σύρθηκαν έξω απο το βάν. «Όταν τους βγάλαμε, ένας απο τα παιδιά που ήταν πολύ ομηλιτικός μας είπε: «Δεν είμαστε εμείς ο εχθρός σας, είμαστε φίλοι σας. Οι εχθροί μας είναι και δικοί σας εχθροί,» είπε ο DeCarlo. «Στο σημείο αυτό είπαν οτι είναι απο το Ισραήλ. Συνέχισαν να λένε ότι «Ε, είμαστε με το μέρος σας.»
Τους φέραμε μέχρι το αστυνομικό κέντρο του New Jersey σε κελιά στο Meadowlands Stadium και εκεί είναι η τελευταία φορά που τους είδα,» είπε. Σύντομα μετά το περιστατικό, το FBI αναφέρθηκε οτι ανέλαβε την υπόθεση. 
Οι 5 Ισραηλινοί κρατήθηκαν για 10 εβδομάδες, αλλά τελικά απελάθηκαν στο Ισραήλ με κατηγορίες για παραβίαση του μεταναστευτικού νόμου. Τον Νοέμβριο του 2001, εμφανίστηκαν σε μια εκπομπή στην Ισραηλινή τηλεόραση και συζήτησαν το πως βρίσκοταν στις ΗΠΑ για να «καλύψουν το γεγονός». (Σ.Αντιπληροφόρησης: Με λίγα λόγια οι Ισραηλινοί ήταν ήδη εκεί όταν έγιναν οι επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους..ήδη γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί για αυτό και βρίσκοταν στο σημείο..)
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2011_09_01_archive.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...