Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αγωγή εναντίον του site που ανέβασε το αποκριάτικο βίντεο έκανε ο Σαμαράς

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καταθέτει μήνυση σε site που ανέβασε βίντεο με σωσία του σε αποκριάτικο πάρτι του 1989…
Σύμφωνα με ανάρτηση του postin.gr, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, απέστειλε mail στη διεύθυνση του site με το οποίο ενημέρωνε για επικείμενη αγωγή λόγω χθεσινής χιουμοριστικής ανάρτησης.
Την Τετάρτη, το Postin.gr, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας άνδρας που μοιάζει με τον πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά.
Στο ίδιο βίντεο “πρωταγωνιστεί” ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος χορεύει ντυμένος με μαύρο κουστούμι και άσπρο παπιγιόν, θυμίζοντας μαφιόζο. Μαζί του και η σύζυγός του Άντα.
Το email που δέχθηκαν οι άνθρωποι του postin.gr, έγραφε:
«Το πλαστό και συκοφαντικό βίντεο που έχετε αναρτήσει βρίσκεται ήδη στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ενώ αύριο θα υποβληθεί μήνυση και αγωγή στους διαχειριστές της σελίδας σας».

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ POSTIN ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ

“Η ευγενική υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο επιβεβαίωσε την αποστολή του email από τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού και διευκρίνισε ότι επρόκειτο για το βίντεο από τον χορό της Καρναβαλικής Λέσχης όπου εμφανίζεται καρναβαλικά ντυμένος ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Τι ήταν αυτό που ενόχλησε τον Πρωθυπουργό και δια του στενού του συνεργάτη, μάς ειδοποίησε ότι μάς κατήγγειλε(!) στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον μας; Τον ενόχλησε ότι κάποια ενημερωτικά sites μπέρδεψαν κάποιον εμφανιζόμενο στο βίντεο (και συγκεκριμένα τον Πατρινό φαρμακοποιό κ. Γιώργο Χειλά) με τον Πρωθυπουργό και έγραψαν ότι στο Καρναβαλικό πάρτι συμμετείχε και ο Αντώνης Σαμαράς.
Όμως, το postin.gr που δέχθηκε την μήνυση του Πρωθυπουργού και του περιβάλλοντός του, ουδέποτε ανέφερε ότι στο πάρτι ήταν και ο Αντώνης Σαμαράς. Απεναντίας, μάλιστα επισήμανε το λάθος των άλλων sites, διευκρινίζοντας ότι μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα εμφανίζονται στο επίμαχο βίντεο, που είναι γεγονός που δε χωράει την παραμικρή αμφισβήτηση.
Και σιγά το λάθος που έκαναν τα άλλα sites. Δηλαδή, τι θεώρησε τόσο προσβλητικό ο κ. Πρωθυπουργός; Ό,τι εμφανιζόταν να χορεύει μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου; Τόση αποστροφή πια, για τον παλιό του συμφοιτητή και πρώην αρχηγό του κόμματος με το οποίο συγκυβερνά;
Εκείνο όμως, που προκαλεί την μεγάλη έκπληξη είναι όταν διαπιστώνεις με τι ασχολείται το Γραφείο του Πρωθυπουργού την ώρα που προεδρεύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η χώρα δεν έχει τι να κάνει τα …λεφτά του πλεονάσματος!
Νυχτιάτικα, στις 2 τα ξημερώματα (!!!) στέλνουν απειλητικά μηνύματα σε ένα περιφερειακό ενημερωτικό site, χωρίς καν να διαβάσουν τι γράφει. Έτσι, επειδή κάτι άκουσαν, ή κάτι τους είπαν. Αλήθεια, έτσι κυβερνάνε και τη χώρα; Με κάτι που άκουσαν ή τους είπαν;
Λοιπόν, περιμένουμε τον κ. Σαμαρά στα Δικαστήρια. Και του προτείνουμε όσα πάρει από την αγωγή που μας καταθέτει, να τα διαθέσει σε κάποια ΜΚΟ που ασχολείται με την ελευθερία του Τύπου. Όλο και κάποια τέτοια θα υπάρχει…
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Αν αληθεύει αυτή η είδηση καλό θα ήταν από τα γραφεία της Συγγρού να δείξουν λίγο χιούμορ και γιατί όχι, να δούμε και τον κ. Μουρούτη ντυμένο κολομπίνα όσο κρατάνε ακόμα οι απόκριες! Δεν είναι κακό… Και μιας και δεν έχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν παρά να κυνηγάνε συναδέλφους για ένα χιουμοριστικό βίντεο, τότε να περιμένουμε και εμείς την «οργή» του Αντωνάκη; Τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες! Να μας πουν και επίσημα ποια είναι τελικά η κολομπίνα που ξεσαλώνει; Μήπως τον γνωρίζουν; Εδώ ο κόσμος χάνεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...