Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κατούρησαν στην εκπομπή του Μπογδάνου: "Κατουράω τους δημοσιογράφους"!

Σε επανάληψη είδαμε την χθεσινοβραδινή εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και οι φήμες οργιάζουν αφού γίνεται λόγος για συμπεριφορές που ξεφεύγουν από τα όρια.



  
Χθες καλεσμένος του δημοσιογράφου ήταν ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης ή αλλιώς Ponzi. Πρόκειται για τo νεαρό κωμικό που έχει καταφέρει να στρέψει τα βλέμματα πάνω του μέσα από τα επιτυχημένα κωμικά βίντεο που ανεβάζει στο YouTube, σατιρίζοντας πρόσωπα της επικαιρότητας άλλα και καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά. Το κανάλι είχε στείλει δελτίο τύπου για την εν λόγω εκπομπή η οποία τελικά δεν προβλήθηκε ποτέ.
Σύμφωνα με τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στο πλατό του ΣΚΑΙ έγινε ο "κακός χαμός", αφού ο καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ούρησε στο στούντιο, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την δυσαρέσκεια του απέναντι στους δημοσιογράφους ενώ δεν δίστασε να φωνάξει: «Κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους». Ακόμη λέγεται πως κατά την διάρκεια του γυρίσματος οι δύο άντρες λογομάχησαν έντονα και έτσι η έγγραφή της εκπομπής διεκόπη.
Ο Κωνσταντίνο Μπογδάνος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook για τα όσα λέγονται: «Σιγά μην πιαστήκαμε και στα πόδια» ενώ ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης πόσταρε στην σελίδα του: «Παιδιά το περίφημο «Γιάννη κόφτο» από σήμερα θα αλλάξει και πλέον θα λέω «Σταμάτη Μαλέλη κόφτο» απλά για να ξέρετε».
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...