Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μόνο η αριστερά έχει δικαίωμα στα "τάγματα εφόδου" και στην αυτοάμυνα!


Αυτό το συμπαιρένουμε απ' το γεγονός ότι όλα τα κόμματα και τα κανάλια καταδικάζουν τα "τάγματα εφόδου" της Χρυσής Αυγής που κρατάνε κοντάρια με ελληνικές σημαίες και ασπίδες αλλά κανείς δεν καταδικάζει τα τάγματα εφόδου της αριστεράς με που είναι πάνοπλα στην κυριολεξία και κάνουν επίσημα αυτοάμυνα.

Με φωτογραφίες από αυτοάμυνα που διδάχθηκε σε μέλη της Χρυσής Αυγής οι "δημοκράτες" θεωρούν ότι "έδεσε" η εγκληματική οργάνωση, αλλά για τα μαθήματα αυτοάμυνας των αριστερών δεν λένε λέξη!






Ευρωπαϊκή «αντιφασιστική» συνάντηση, οργανωμένη από τις κουκουλοφόρες αναρχοκομμουνιστικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και με την συμμετοχή ομοίων τους από 19 χώρες της Ευρώπης, γίνεται στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες (11, 12 και 13 Απριλίου). Σκοπός της συνάντησης των ακροαριστερών στοιχείων, είναι ο συντονισμός της δράσης τους (φυσικά υπό την ομπρέλα των μυστικών υπηρεσιών των παγκόσμιων εξουσιαστών που κρύβονται πίσω τους, χρησιμοποιώντας τους ως παρακρατικούς μπαμπούλες…) ενόψει της εκρηκτικής ανόδου των εθνικιστικών κινημάτων στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ιδού και το πρόγραμμα που δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

«Παρασκευή 11 Απρίλη:

18:00 μμ: Έναρξη συνέλευσης: «Το αντιφασιστικό κίνημα στην Ευρώπη:  Εμπειρίες, προτάσεις για διεθνείς δράσεις και συντονισμό».

21:00 μμ: Προβολή της ταινίας «Φασισμός Α.Ε.» του Α. Χατζηστεφάνου. Παρουσίαση από την ομάδα Infowar

22:00 μμ: Συναυλία

Σάββατο 12 Απρίλη:

12:00 – 15:00 μμ: Εργαστήρια – Ζώνη Ι:

Τέχνη και αντιφασιστικό κίνημα

Ο αντιφασισμός στα γήπεδα

Κράτος έκτακτης ανάγκης και η θεωρία των δύο άκρων

Το σχολείο του αντιφασισμού: Μαθητές και εκπαιδευτικοί ενάντια στον φασισμό

15:00 – 18:00 μμ: Μαθήματα Αυτοάμυνας:

Αυτοάμυνα ενάντια στη ρατσιστική και φασιστική βία (Σεμινάριο)».

Τι είναι αυτό το τελευταίο άραγε; Προφανώς, τρίωρη εκπαίδευση των Ταγμάτων Εφόδου της άκρας αριστεράς, με όλα τα σύνεργα (κουκούλες, μολότοφ κ.τ.λ.), σε παρακρατικές επιχειρήσεις.

Όλος αυτός ο συρφετός που ωρύεται καθημερινά για τα (ανύπαρκτα…) «Τάγματα Εφόδου» της Χρυσής Αυγής, έχει να πει τίποτα άραγε επ’ αυτών; Η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» μήπως;

(ΥΓ): Φυσικά δεν είμαστε ανόητοι να περιμένουμε ότι υπάρχει έστω και μία στο εκατομμύριο να επέμβει το «κράτος» και η «δικαιοσύνη» κατά των παρακρατικών συμμοριών. Αυτό δα έλλειπε… Τα παραπάνω ερωτήματα είναι καθαρά ρητορικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...